Jo declaro la INDEPENDÈNCIA!

Jo, com a President de la Generalitat, declaro la independència de Catalunya!

Aquestes són les paraules que espero sentir ben aviat. La independència s’ha convertit en una necessitat social, política i econòmica i en la única recepta vàlida per la nostra salut vital.
 Cada dia veig més clara aquesta necessitat. Ens estan explotant descaradament. Donem més i rebem menys; ara, fins i tot, hem de pagar les autopistes de Madrid. Ens volen ensorrar amb crítiques, mentides i rumors infondats (carai, fins i tot amb el Barça) i si amb els espanyols no en tenim prou també des de la Generalitat estan portant a terme unes tisorades que faran que aviat haguem de pagar per anar a treballar (els que tenim sort de tenir feina) i que cada dia més gent hagi d’anar a menjar als menjadors socials, mentres el borbó s’en va a caçar elefants a 45.000 euros la caçera i un borbonet xic es fot un tret al peu aprenent a ser borbó gran.i

El nostre país s’està empobrint i cada vegada hi ha menys recursos per donar sortida a les necessitats que tenim com a ciutadans, començant pels treballadors i els estudiants i acabant pels jubilats. Per trobar una sortida vàlida necessitem uns polítics, un govern, un president i un Parlament valents i amb capacitat de decisió. Els ciutadans volem un lideratge polític que sigui capaç d’obrir camí sense pausa cap a la independència.

En teoria, fins i tot CiU està treballant en aquesta línia, però realment ho estan fent, o és tan sols una altra aposta electoral per perpetuar-se en l’estat actual? Això ho sabrem aviat, ja que la corda s’està tensant tant que aviat es trencarà i llavors veurem la valentia política de tots, començant pels que ens estan representant al Parlament.

Però si com tantes altres vegades els polítics ens defrauden, haurem de ser els ciutadans de a peu els que continuem posant la nova fita, fent camí per arribar a la independència, primer de Catalunya i després dels Països Catalans.

I com ho hem de fer? Aquí és on hi ha el gran cavall de batalla. Jo crec que hem d’aconsseguir una majoria dels que perseguim un mateix fi. Les motivacions poden ser diverses i totes són legítimes: ideològiques, econòmiques, socials, identitàries. En aquests moments necessitem a tothom i aquest tothom és el gruix de la societat. Hem de seguir creant un estat d’opinió favorable a la nostra independència, als medis de comunicació, a les xarxes socials, amb els veïns, al carrer, a les escoles, cada dia i en cada moment. Hem d’aconseguir una consciència social amplia i sense retorn fins aconseguir que el govern de la Generalitat es vegi obligat a proclamar la independència i siguem per fi un poble lliure.
 Després què? Doncs haurem d’aprendre a ser un país normal, amb gent de diferentes ideologíes i procedències, que treballa per desenvolupar-se i per ser competitiu en el segle XXI. País acollidor i innovador. Més rics o més pobres?, ja ho veurem, però el que si és cert és que serem nosaltres i tindrem la plena capacitat per decidir què volem i com ho volem, sense estar sotmesos a ningú.

En definitiva: INDEPENDÈNCIA JA!

Afegeix un comentari