Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

24 de juliol de 2015
0 comentaris

Marc Recha va a Sant Sebastià, on també hi haurà Villaronga i Gay

Un dia perfecte per volar, la nova, intimista i poètica pel·lícula de Marc Recha, es presentarà a la Secció Oficial de la 63a edició del Festival de Sant Sebastià. Protagonitzada pel seu propi fill Roc i l’actor Sergi López, Un dia perfecte per volar segueix una sortida al Massís del Garraf d’un pare i el seu fill. Una història sobre el sentiment de paternitat, un film sobre la imaginació infantil…

Segons que ha fet públic l’organització del certamen, també hi participarà Agustí Villaronga amb El rey de la Habana, adaptació de la novel·la epònima de Pedro Juan Gutiérrez, sobre un noi que fuig d’un centre de reclusió i ronda pels carrers de l’Havana, durant els anys noranta, especialment durs pel “período especial” cubà. És el relat d’un xicot espavilat amb pocs escrúpols que encara el fet quotidià de viure, i interpretat per Maykol David, Yordanka Ariosa i Hector Medina.

Per la seva banda Cesc Gay bregarà per a guanyar la Petxina d’Or amb Truman, on Ricardo Darín i Javier Cámara són dos amics que es retroben i, acompanyats pel gos Truman, durant quatre dies compartiran moments emocionalment intensos i sorprenents, provocats per la situació d’un d’ells.

Foto: Marc Recha i el seu fill, al rodatge del film.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!