Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

27 de novembre de 2010
0 comentaris

“La llarga caminada” s’estrena aquest gener!

Finalment serà aquest gener que arribarà a les pantalles d’arreu La llarga caminada (The Way Back / Camino a la libertad / Les chemins de la liberté), el nou film de Peter Weir.

Adaptació del llibre autobiogràfic de Slavomir Rawicz i protagonitzada —entre d’altres—  per Colin Farrell, Ed Harris, Jim Sturgess i Saoirse Ronan, promet ser un nou relat cinematogràfic del combat entre l’home i la natura, com el que tan magníficament va servir-nos a l’esplèndida Master and Commander.

A La llarga caminada se l’esperava en l’última edició del Festival de Canes, però a l’hora de la veritat, ni tan sols fou presentada a Venècia 2010, ni a Toronto 2010. La productora ha apostat clarament pel camí dels Òscar i, així, només l’ha deixada veure al Festival de Telluride (al marc d’un homenatge a Peter Weir), on les projeccions valen perquè la pel·lícula pugui optar a premis anuals d’algunes associacions i té previst fer-ne una estrena absolutament restringida a Los Angeles (Califòrnia), clarament perquè pugui optar als guardons de l’acadèmia de Hollywood. El gruix de les estrenes comercials de debò tindran lloc al decurs del mes de gener de 2011. A Catalunya, el País Valencià, les Illes i Andorra la podrem veure a partir del 5 de gener; a la Catalunya Nord, a partir del 26 de gener (per bé que Anglaterra sembla que ja la tindran per Sant Esteve).

***

[Tràiler VO] [Tràiler VE]

***

FOTO @ Aurum La llarga caminada, de Peter Weir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!