BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de novembre de 2016
0 comentaris

Catalunya encendrà la llibertat de les Nacions del Món. Catalunya és l’esbarzer que mai s’apaga i ho encendrà tot.

NACIO-K3qaMYfBRWTsHXkDq-800x450-noPad

Quatre vies ràpides per a la Independència. Preferentment La DUI o la VIA BÀLTICA.

Ens imputen, nosaltres fem tot el possible passant d’ells, però ens plantegem si la nostra tàctica i la nostra estrratègia són les adeqüades?

Tenim, pel cap baix, tres camins possibles per assolir el nostre objectiu de recuperar la Independència de la nostra nació:

1a Via – DUI, Declaració Unilateral d’Independència de 50+1 diputats d’un Parlament Regional, la DUI no és obligat fer-la dins l’edifici parlamentari. Requisits: Declaració per sorpresa, 68 diputats, convenciment i fermesa -ja fa 1 any que disposem de 72 diputats, més que de sobres-. Èxits: 1 Total a Kossovo i 1 en tràmit a Crimea. Legalitat Internacional acceptada i confirmada pel Tribunal de Dret Internacional de la Haia.

.

2a Via – Referèndum previ a la Proclamació. Requisits: Cens, No tupinades, Urnes, Discusions prèvies amb l’Estat Espanyol, Prohibicions legals espanyoles, necessitat d’observadors internacionals, organització complexa, Tants per cent de Participació … Fracassos 2 (Quèbec i Escòcia). Legalitat Internacional se li suposa, però no està escrita.

.

3a Via – La Via Bàltica (Lituània, Estònia, Letònia). En unes eleccions com les del 27S es presentaren tots els Independentistes units en una sola sigla, amb un sol candidat de la seva Assemblea Nacional i amb un sol objectiu: Declarar i Proclamar la Independència tan bon punt es guanyessin les eleccions, i així es va fer. Condicions o Requisits, les mateixes del 27S. Èxits: 3 (Lituània, Estònia, Letònia). Legalitat Internacional: El món ho va reconèixer perquè foren unes eleccions democràtiques com les del 27S i els esmentats països estaven disposats a tirar endavant sense dubtes ni fisures.

.

4a – La Via d’un Referèndum de Ratificació uns mesos o 1 any després d’haver fet la DUI. Avantatges derivades de que en la seva preparació no hi concorren ni gent, ni poders, ni traves alienes com l’anterior metròpoli. Èxits: 1 Montenegro. Legalitat la pròpia del nou estat que ja fa mesos està en funcions.

.

——————————
.

Segons la meva opinió i la visió de Catalunya Acció, el Referèndum previ a la DUI millor no fer-el perquè, com es diu popularment, als Referèndums els passa com a les pistoles “les carrega el dimoni”.
.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- Soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM.

.

————————————–

.

 

Jordi Fornas Prat No és la democràcia el que hem de defensar perquè ja la defensa el món sencer i l’espanyola no té remei.

.

El que cal és defensar l’Estat català, però primer cal que els polítics facin la DUI cosa de la que no volen ni sentir a parlar, els és més còmode continuar amb el victimisme de sempre.

 


 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!