BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

17 d'octubre de 2016
0 comentaris

BERGA: A l’enemic només li fa por que els CATALANS facin la DUI: Declaració unilateral d’Independència.

PAÍS > PRINCIPAT – (VILAWEB)

0 - 11s2016

HAIA_FOT

Fot. Tribunal de Dret Internacional de la Haia

Berga dóna suport
a la desobediència de la seva batllessa

Unes 200 persones, amb el suport de les entitats sobiranistes i els partits independentistes, s’han concentrat a la plaça Sant Pere de Berga

Una imatge de la concentració a la plaça de Sant Pere de Berga (ANC Berga)Una imatge de la concentració a la plaça de Sant Pere de Berga (ANC Berga)

Per: Redacció

Unes 200 persones s’han concentrat a la plaça Sant Pere de Berga per donar suport a la batllessa, Montse Venturós, que avui ha estat citada per tornar a declarar per negar-se a retirar una estelada del balcó de l’ajuntament —a petició de la Junta Electoral Central— durant les passades eleccions al Parlament del 27-S i al Congrés espanyol el 20-D. Venturós, com en el primer cop, ha desobeït l’ordre judicial i no ha anat a declarar al Jutjat d’Instrucció número u de Berga. Se l’investiga per un presumpte delicte electoral.

La batllessa ha assenyalat que actualment s’està vivint ‘una autèntica ràtzia’ contra els ajuntaments catalans com a eina de repressió contra el poble. ‘Aquesta és la fórmula amb què l’estat ens vol atemorir, però això ja no és possible’, ha destacat, ‘perquè la sobirania popular està per damunt la legalitat que ja només reconeix una minoria’.

La concentració ha tingut el suport de diverses entitats sobiranistes, entre elles l’ANC, i de tots els partits independentistes: PDC, ERC i CUP. El balcó de l’ajuntament, mentre ha durat l’acte, s’ha omplert d’estelades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!