BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

19 d'agost de 2016
0 comentaris

Diguem i fem tots! Cada vegada més!: Punt i Final per guanyar definitivament la nostra Independència!

1 ara Hora DUI

 

11 S  DUI   2016

19è mes, el del PUNT i FINAL:

.
«En aquesta legislatura -18 mesos- no es Declararà la Independència» (Puidemont) I el mes 19è què? més pastanagues? més estructures d’estat impossibles dins d’Espanya? Inacabables Processos Constituents impossibles dins d’Espanya o llargs, dificultosos, diàleg de sords, per tornar la culpa o la causa al Poble Català, quan la Independència és tasca de capdavanters alliberadors disposats a la unilateralitat.

.

L’exemple OTEGI, fem un partit i un programa, per si de cas JUNTS i CUP, CDC i ERC no acaben de donar el pas.

.

Quan veieu l’estelada negra recordeu: Catalunya Morirà per cansament i innanició si  no fem el Punt i final i saltem la valla. El darrer mono, el número 100, vull ser jo!  No matem ni matarem ningú … ens maten a nosaltres, la nostra dignitat, la nostra cultura, la nostra idiosincràsia, la nostra llengua, la nostra economia … i ens deixen muts per sempre «ofreciendo siempre glorias a Espanya». Si no fem el Punt i Final serem al món i a la història «el Poble que no va poder tornar a ser» un més dels molts pobles que ha soterrat la història. Haurem estat esclaus sol·lícits i deixarem la nostra vergonya pels nostres fills i néts  i  per les succesives generacions.

.

El Diputat Llach ho pot entendre i l’ANC també!

.

Al capdavant de l’ANC hi Volem la LIZ CASTRO o millor qui es comprometi amb el «Punt i Final» perquè cal aquesta pressió per fer el salt que s’ha de fer. Ja s’està treballant, però cal aquesta preesió, aquest convenciment i aquest neguit.

.

Sí tal com ho ha dit Otegi … el millor favor és la Independéncia i el nostre compromís.

.

El millor favor no és ni el Dret a Decidir -els catalans no tenim cap dret a decidir mentre ens mantinguem dins d’Espanya-. El millor favor tampoc és el sobiranisme, són mots edulcorants que desvien l’atenció que cal, ara ha sortit una plataforma per anar perpetuant el «procés constituent pel Dret a Decidir, de moment i anar tirant que no ve d’un any, ni dos, ni tres! El mateix President de la Generalitat «autonòmica» va parlant d’Itaques i de generacions incansables que mai arribaran del tot ni acabaran del tot … !

.

El Procés Constituent no serà un procés tancat fins que ja siguem plenament independents per tant anem de pressa, assentem-ne les bases i el deixarem ben polit i enllestit quan ja no depengeum de ningú més que nosaltres mateixos. Aquí tothom vol un país a la seva pròpia comoditat quan el primer objectiu i interès, primer de tot, és Catalunya, el nostre país de sempre i plenament lliure per sempre!

.

Les estructures d’estat no funcionaran a ple rendiment ni s’adequaran a Catalunya fins que ja haguem trencat la nostra dependència de Madrid; trencament que no depèn de Madrid sinó de nosaltres mateixos, del nostre cervell personal, del nostre govern propi.

.

Ha d’arribar un moment, en el 19è mes, en que ens han de ficar a molts a la presó si els ve de gust, però nosaltres dir prou i mantenir-nos-hi amb fermesa: PUNT I FINAL !

.

Aquesta idea ha de créixer entre nosaltres i esdevenir imparable.

.

Engradim els cercles de trencament, de DUI, de Punt i Final, de Solidaritat, d’UPDIC, de Catalunya Acció, de l’AMI, de l’ANC, que les ones gravitatòries nacionals catalanes s’entrecreuin i se sumin per la necessària reverberació final.

.

Diguem tots! Cada vegada més!: Punt i Final per guanyar definitivament la nostra Independència!

.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, simpatitzant de Compromesos amb la DUI, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, Simpatitzant de l’UPDIC -UNITS PER A DECLARAR LA INDEPENDÈNCIA CATALANA- de Jordi Fornas -ex batlle de Gallifa-.

 

1 PRECIPITEM_6

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!