BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de juny de 2016
0 comentaris

ANGLATERRA HA FET EL QUE CATALUNYA ENCARA NO HA FET. … DUI JA !

DUI DUI

Felicito els anglesos per la seva decisió, per no haver fet cas de falses temptacions i falses ofertes, i sobretot per haver posat davant de tot i sempre la seva sobirania.

Felicito Europa si és una unió econòmica, una unió política, un club o pseudo  federació de la qual se’n pugui sortir.

La Independència d’una nació, la seva plena sobirania, és el primer de tots els valors d’un Poble que se sap i es vol nació lliure. Això tot Poble conscient de la seva naturalesa no ho pot oblidar sota cap excusa o concepte, compartir sobirania no vol dir renunciar-hi, una federació i una confederació s’han de fonamentar en el dret primer i absolut de poder-ne sortir. Europa no pot pretendre mai que ser europeu pugui ésser un valor superior a ser català o anglès, si Europa vol ser viable haurà d’esdevenir la Confederació dels Pobles i nacions lliures que la conformin.

Felicitats anglesos, felicitats Anglaterra!

Felicitats també Escòcia, Gal·les, Irlanda del Nord per la vostra decisisó, encara que sigui contrària a la d’Anglaterra. Sou uns Pobles madurs i dignes, vull ara mateix la mateixa maduresa per a Catalunya -la meva nació-.

Desitjo que Catalunya faci ben aviat la seva DUI. Per a nosaltres aquest és el millor camí i quan més aviat el fem millor!

Europa queda debilitada amb la marxa d’Anglaterra ja que Europa perd gran part del poc que tenia d’anglosaxona, a partir d’ara l’eix germànic-franc-espanyol pesarà massa i en cas de que la Unió s’autodestrueixi els catalans quedaríem altra vegada amenaçats per l’esperit feixista i invasor espanyol de sempre. Sempre he cregut que l’afer “Franco” i el seu “Movimiento” no era altra cosa que una de les moltes formes imperialistes i invasores de la mateixa Espanya o Castella, una de les seves múltiples facetes, sempre imperialista, colonitzadora i espoliadora.

En resum que ho fotem el camp de pressa o quedarem atrapats com un vulgar peó arrossegat per la Geoestratègia actual que per moments se’ns està girant en contra. Això ja ens va passar el 1714. Ara des del 2012 fins ara hem esperonat als mateixos anglesos a prendre la seva actual decisió. Ells ho han fet.  Perfecte! Però nosaltres els catalans encara no ho hem fet, en parlem molt però no ho hem fet, estem distrets i anem donant voltes perdent un temps escàs i preciós.

És culpa meva i de molts de nosaltres, ens hem refiat de gent i partits que no tenen les ganes, el convenciment, la maduresa, ni la fermesa necessàries per portar Catalunya a la seva Independència. Quan reaccionarem? Quan crearem una alternativa independentista i sobiranista de veritat? El temps del moment actual se’ns acaba!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, simpatitzant de l’UPDIC -Units per Declarar la Independència de Catalunya- partit fundat per Jordi Fornas, ex batlle de Gallifa.

1-NO-26J

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!