BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

27 de setembre de 2016
0 comentaris

Vol l’ANC la Independència? Si és que sí: Que doni suport a la DUI i es plantegi la Via Bàltica.

molt clar27s1 - autonomistes

“Encara hi ha gent que s’empassa aquesta milonga de que tot i tenint 72 diputats no tenim majoria. Però què us passa, no sabeu comptar o simplement es que no voleu la independència?”

————————

Tres pastanagues, tres enganys monumentals: Esperar el consentiment d’Espanya, esperar la implicació d’Europa i fer la Independència amb lleis i eines autonòmiques.

—————–

El Govern (Puigdemont + Junqueras) tenia el compromís electoral de fer la DUI en 18 mesos. Fa quatre dies en Puigdemont, en una entrevista amb la Terribas, diu que proposarà un RIAE (Referèndum d’Independència Acordat amb Espanya) i si no, doncs eleccions “constituents”, constituents a la manera convergent, és a dir, sense DUI prèvia, al contrari del que previa el full de ruta. I ara diu que a la qüestió de confiança garantirà un referèndum vinculant, que no estava al full de ruta compromès amb l’electorat.

Si això no és anar més desorientat que una gallina sense cap significa que és una presa de pèl feta a plena consciència. És el que passa quan tens majoria absoluta i ets incapaç d’exercir el poder legítim que se’n deriva.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!