Prendre la paraula

jordimartifont

14 d'agost de 2018
0 comentaris

“Misèria sense companyia”, nou llibre, en aquest cas de poesia

I per no deixar ningú ni cap gènere desatès ni mancat de representació, segons sembla un dels propers llibres on s’inclouran les meves paraules en serà un de poesia que recollirà poemes des finals dels 90 del segle passat fins ara. El publicarà Calúmnia Edicions de Mallorca en la seva col·lecció Moix Negre i tindrà una portada semblant a la que aquí incloc.

Em fa un goig especial treure un llibre com aquest per diverses coses: perquè és de poesia i mai n’havia tret mai fins ara, tot i el respecte que em fa el segon gènere literari que més llegeixo; perquè recull textos molt diversos de tots aquests anys i serveix per fer aplec de moltes coses disperses; perquè com que és petit, serà baratet i, per tant, accessible a totes i tots els que hi esteu interessades; perquè surt en una col·lecció i una editorial que considero més que amigues i de la qual ho llegeixo quasi tot; i sobretot, perquè vull i perquè sí.

Així doncs, en setmanes o mesos, tindrem a les mans “Misèria sense companyia. Obra poètica completa… fins ara”, un títol amb evident intenció irònica per deixar clar que totes som poetes si ens dona la gana de ser-ho i en tenim ganes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!