Videofòrum: ?Erhal ? Ves-te?n- Diari de la plaça Tahrir? a l’Ateneu Layret

El proper dimecres 5 d’octubre, a partir de les 19.30h, ens acostem a la revolta egípcia iniciada el 25 de gener, que a dia d’avui encara està dibuixant el futur immediat d’aquest país del Pròxim Orient.

Des de l’Ateneu Layret projectarem Erhal – Ves-te’n- Diari de la plaça Tahrir, documental que ens mostra els 18 dies que portaren a la caiguda de Mubárak, amb la presentació del seu director. Marc Almodóvar és periodista, documentalista, i  ha esdevingut corresponsal d’aquesta revolta per a mitjans com el setmanari la Directa o des del blocegiptebarricada.blogspot.com.

Més informació:
http://ateneulayret.wordpress.com/2011/09/19/videoforum-erhal-ves-ten-diari-de-la-placa-tahrir/ 

 Ateneu Layret
 Villarroel 49

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *