El bloc de l'Alba M.

Dibuixos, pintures i il·lustracions (Life is Art!)

Una entrada al futur.

17 de febrer de 2009
General

A aquesta entrada el que faré és tornar a agafar aquest bloc i a dedicar-li el temps que es mereix. Sobretot per la gent que li agraden els meus dibuixos i això, a mi, em fa feliç. Ara a veure si carrego bé la càmera i començo a fer fotos dels meus nous dibuixos. Espero que

Llegir més

El llac turquesa.

11 de desembre de 2007
General

Hola de nou!! Aquest dibuix que ara us ensenyo, el vaig fer amb pastis de diferents colors. Per fer el bosc em vaig inspirar en una fotografia d’uns arbres que em va impactar a primera vista. Els cavalls són fruit de la meva imaginació! Espero que us agradi! Ja em direu que opineu.. Alba M.

Llegir més

Un animaló nou!

11 de maig de 2007
General

Hola!!! Aquest dibuix el vaig fer amb pastel sobre fons negre (Cosa que m’agrada molt) Vaig treure l’idea d’una foto de Frans Lanting que em va agradar molt per l’expressió de l’animal i pels colors. Espero que us agradi! Alba M.

Llegir més

Mussol

25 d'abril de 2007
General

Hola amics i amigues! Aquest mussol està fet amb pastels de colors i el vaig treure d’una fotografia trobada en una revista de fauna. Em va agradar la composició i el blau del cel. Espero que us agradi. Alba M.

Llegir més

La fada de la perla.

14 d'abril de 2007
General

Aquesta nina l’he feta amb llapis de colors. He utilitzat els blaus i els morats, dos dels meus colors favorits, per fer-la. M’agrada que sigui damunt d’una espècie de perla. La vaig fer amb molta il·lusió. Espero que us agradi! Alba M.

Llegir més

Blanc i negre.

6 d'abril de 2007
General

Aquest dibuix l’he fet amb retolador negre. Em va agradar la idea de fer una noia en blanc i negre per provar-ho. I ha estat bé. Més endavant faré un paisatge o un animal en blanc i negre, potser faré una etapa igual que en Picasso, ah! Espero que us agradi. Alba M. 

Llegir més

Família

1 d'abril de 2007
General

Hola amics! He estat una temporada sense noves incorporacions al bloc, però penso fer un canvi radical a partir d’avui. Per obrir boca, us deixo aquest dibuix que he fet amb ceres. He intentat captar la llum de la fotografia. Espero que us agradi. Alba M.

Llegir més

La solitària

9 de febrer de 2007
General

Hola de nou!!! Aquest dibuix el dedico a Xavier i a les meves amigues de l’institut. Bé, aquest dibuix està fet amb llapisos de colors. M’agrada molt la noia és com una mena d’elfa i encara que està en el mar solitària és molt feliç. La noia l’he feta com si fos una mena de

Llegir més

Ulls de mitja lluna

3 de febrer de 2007
General

Hola de nou!!! Bé us porto un dibuix d’una noia que és molt curiosa. L’he feta amb llapis de colors i m’agraden sobretot els ulls que té darrere d’aquestes ulleres tan "chic". Li he fet el cabell blanc perquè fes una sensació més fantàstica de com es ella. Espero que us agradi. Gràcies. Alba M.

Llegir més

Un nou dibuix!

27 de gener de 2007
General

 Hola amics del bloc! Aquesta  nina la vaig fer basant-me en un gran dibuixant de manga, l’he fet molt delicada i amb la roba clara perquè brilli tota ella. Vaig pintar-la amb llapis de colors i els detalls de la vara són fets amb retolador negre. Espero que us agradi.  Gràcies. Alba M.

Llegir més

A l’alba

14 de gener de 2007
General

Hola amics del bloc! Bé, aquest dibuix el vaig fer amb llapis de colors. La meva idea era fer uns personatges amb l’alba de fons. Hi son dalt d’un vaixell. Vaig agafar una fotografia que representava l’alba per poder-la fer millor, espero que es noti. Adeu! Alba M.

Llegir més

La geganta i el gripau

21 de desembre de 2006
General

Hola amics! Us poso com a regal de Nadal aquest dibuix d’una geganta amb un gripau. Potser és un tema molt fet, però vaig decidir canviar-lo una mica i en lloc de fer la princesa rosa i blanca de pell fer-la més moreneta -ei! ei! capteu el doble sentit nadalenc. Està fet amb ceres i

Llegir més

La llacuna de l’hipopòtam.

3 de desembre de 2006
General

Hola amics del bloc! Aquest dibuix l’he fet amb tècniques seques, bàsicament pastel i cretes. Vaig treure la idea de un gran fotògraf de la natura com és Frans Lanting, a qui he afegit als meus enllaços. He combinat una mica els colors freds amb els càlids per accentuar la sensació de vida. Si voleu podeu

Llegir més

Un gos fantàstic!!!

22 de novembre de 2006
General

Bé, ara us vull ensenyar un dibuix que vaig fer quan vaig anar a la casa dels meus oncles a girona. És la gossa dels meus oncles, Cora. He combinat el dibuix real, amb uns tocs del fantàstic. L’he fet amb llapis de colors. Espero que us agradi. Alba M.

Llegir més