Mascançà

El bloc de Vilaweb Mollerussa

2 de desembre de 2011
0 comentaris

Un record per la Paquita Vilaró

Per Marc Solsona, alcalde de Mollerussa

Un dels meus primers actes com alcalde va ser el diumenge 23 de gener quan vaig anar a visitar a la senyora Paquita Vilaró per felicitar-la el dia que complia 100 anys. En aquella entranyable visita que mai oblidaré, vam conversar, ens va deixar compartir els seus records i juntament amb la seva família vam gaudir d’una estona agradable i carregada d’emotivitat.

Veure tot un segle de vida comprés en aquella senyora, amb tant lucidesa, em feia venir pensaments de com la senyora Paquita havia estat una espectadora de tots els canvis i transformacions que havia fet el món i, en especial , la seva Mollerussa. Tanta vivència recollida amb discreció i elegància van convertir aquella visita en un dia diferent, únic i d’agradable record.

Dies després, el 28 d’abril, juntament amb les seves amigues i persones que l’estimaven van fer una visita al Museu de Vestits de Paper, un museu i uns vestits que si existeixen són gràcies a persones com la senyora Paquita que des dels inicis va prestar-se a col·laborar-hi. L’emoció que descrivien els seus ulls aquell dia en el museu era màxima. Dies com aquell t’ensenyen la cara més agradable de la nostra feina com a representants municipals, que és també la de ser privilegiats per poder compartir emocions i sensacions properes de la nostra gent que han fet tant perquè avui nosaltres, en certa manera, siguem com som com a ciutadans i com a persones.

Gràcies. Sempre la recordarem

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!