Manuel de Pedrolo, trencant l’oblit.

El més passat es van complir els vint-i-tres anys de la mort de l’autor de Mecanoscrit del segon origen. Qui no ha llegit alguna vegada aquest llibre? Molts estudiants de segur que se’n recorden d’ell. I és que aquest best seller de Manuel de Pedrolo és una de les novel·les més llegides de la literatura catalana.
L’any vinent farà quaranta anys de la publicació d’aquesta novel·la. I coincidint amb aquests quaranta anys, la plataforma Verkami, la Fundació Manuel de Pedrolo, Zeba Produccions i la col·laboració del cantautor Cesk Freixas, el portal Libertat.cat i Edicions 62 estrenaran el documental que a hores d’ara estan fent gràcies a una campanya de micromecenatge. L’esmentat documental porta com a títol Manuel de Pedrolo, trencant l’oblit.
Podeu participar en aquest micromecenatge en:
 www.verkami.com/manueldepedrolo
 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *