València Digital

Màrqueting Online del Cap i Casal

30 d'agost de 2017
0 comentaris

7 consells per a que el teu bloc li agrade a la senyora Google

 

Ací vos deixe una serie de consells per a millorar la visibilitat de tots els blocaires i en especial als Més Vilaweb.

  1. Oferir bon contingut: Ningú tornarà al teu blog si el que hi ha en ell no té interés o utilitat. A més en estos moments l’especiacització es important al haver-hi cada vegada més contingut a la xarxa. A mode d’example este bloc sobre refrigeració se centra en el nintxol del fred industrial i es posiciona com a referent d’ajuda en el mon de les cambres frigorífiques.
  2. Tindre un codi net Als bots (robots de rastreig) els importa molt el text, és a dir, el contingut. Pots fer coses molt vistoses amb flash o JavaScript però és només HTML pur el que els robots indexadors dels buscadors els sol agradar
  3. Estar en Google: El més popular buscador de l’actualitat. És més que convenient si el teu bloc ho soporta instalar els codis del search console y analitics de Google.
  4. Buscar enllaços entrants Aconseguir que altres pàgines et recomanen et recomen. Per a això un bon contingut és esencial encara que hi han tècniques més oscures.
  5. Evitar les males pràctiques: Als buscadors no els agrada que els prenguen el pèl, i penalitzen als que ho fan. No és considerat ètic: spamear, duplicar contingut, fer enllaços des de les denominades granges de links ja que els buscadors les tenen penalitzades
  6.  No hi ha màgia: Google té un període prudencial de temps per a donar el vis-i-plau a una web, no cal desesperar per no aparéixer de seguida. Es el denominat sandbox en el que la senyora Google limita la visibilitat d’un bloc o web. Hi han tècniques que poden adelantar l’eixida, pero ja se sap que el que hui funciona, tal volta no ho faça demà.
  7. Ser constant: Es tracta d’un treball constant generant continguts, optimitzant pàgines web i buscant enllaços els resultats de les quals són a llarg termini. Les tecnologies canvien d’un dia per a un altre i estar informat i al dia es fonamental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!