València Digital

Màrqueting Online del Cap i Casal

18 d'abril de 2020
0 comentaris

A la feina per una València semideserta

Esta última setmana i per motius laborals m’he tingut que desplçar cap a la feina un parell de dies.

Encara que el teletreball ocupa la major part de la meua jornada laboral, i done gràcies de que així siga, hi han coses que encara no es poden substituir de una manera total.

És el cas de la meua llibreteta de treball. Sí, és cert, hi han multitud d’alicacions que hui et deixen portar les teues anotacions d’una manera digital, totes ben sofisticades i amb un munt de qualitats. Però digues-me antic o maniàtic, però encara no n’he probat cap que puga suplir a la meua benvolguda llibreta de paper acompanyada per el bolígraf.

Però mira per on, esta llibreteta no la puc consultar des de casa, així és que tocava fer el camí cap a l’oficina, que és on va restar.

Com vaig cap a l’oficina, cotxe, transport públic, bici o….?

Soc un usuari fidel del transport  públic. L’estació de metro em pilla prop de casa i em deixa a les rodalies de l’oficina. Em permet d’estudiar, llegir mentre hi viatje, es relativament barat, no he d’aparcar. Al cap i a la fi tot avantages.

Però amb esta situació d’alarma i confinament, m’ha fet vore-ho d’una manera diferent. Es prega distanciament social, ergo tal volta un cotxe del metro no siga el millor transport posible, tot i que et faciliten mascareta.

Així és que li he llevat la pols al meu patinet eléctric (Skateflash d’Ontinyent, tirant cap a la terreta) i m’he dit “esta és la teua”.

He de dir, que no he pogut escoltar música, no he pogut llegir pel camí, però m’ha sorprés vore com molts dels treballadors que han tingut que treballar o acudir a la feina com jo esta setmana estan utilitzant el mateix métode.

Tot plegat se m’ha vingut a la ment eixes imatges de la Xina dels anys huitanta amb les avingudes plenes de bicicletes circulant o esperant que el semàfor es ficara en verd.

I m’he preguntat, eixa serà l’estampa que ens veurem una vegada comencem a eixir del confinament que esta pandememia ens obliga? Seran els patinets eléctrics el 2020 com les bicicletaes dels xinesos als anys huitanta?

Tot està per dir i per fer, sense dubte moltes coses canviaran dins de poc. I tu què en penses?

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!