Club 7 Cinema

Un blog de Salvador Montalt

16 d'agost de 2007
2 comentaris

Cinema del dia: 16 d’agost de 2007, dj

Bernat Salvà, a l’ Avui, ens regala una entrevista relaxada a Cesc Gay. Feta al marge de les urgències i lluny dels tòpics de les gires de promoció d’una pel·lícula. D’aquelles que s’assaboreixen, perquè hi ha el plaer de llegir el que parlen dues persones interessades en allò mateix que m’abelleix. Potser perd el valor afegit de l’ "actualitat", però tant se val, perquè val la pena. Un article avinent de bon de veres per a aquest mitjan agost. I a més, encara sort, perquè es pot dir que gairebé no res més no s’ha publicat avui, de cinema, a casa nostra, llevat d’una informació sobre el Festival de Girona i un xic més de rebombori del cinema a la fresca a Barcelona…

L’enllaç amb aquests articles i les referències corresponents, anant a "Vull llegir la resta de l’article".

Foto: Eduard Fernández, en una imatge d’ A la ciutat, de Cesc Gay.

ACTUALITAT

Cesc Gay. "Una pel·lícula t’ha de col·locar en un lloc on et reconeguis". Bernat Salvà l’entrevista, per parlar tranquil·lament amb el Premi Nacional de Cinema, per Ficció. A l’ Avui.  

Més renou de la iniciativa del CCCB. Cinema a la fresca des d’una hamaca. Marta Carbó en parla a les pàgines dedicades a "Barcelona", a l’ Avui. Per cert, no sé perquè en diuen "hamaques" si el cicle es diu "Gandules", tot i que, pel que es veu de "gandules", només n’hi ha a les primeres files…

Enllestida la selecció del certamen de Girona (15-21 d’octubre 2007). Un total de 860 films s´han presentat enguany al Festival de Cinema, ho titula Diari de Girona. I el diari El Punt,  La 19a edició del Festival de Cinema de Girona bat el rècord de participació.

  1. Això de les gandules és la pera. Es tracta de veure cine o de jaure davant d’una pantalla? Segur que el següent pas consistirà en posar un negre que et venti mentre jaus a la gandula, assaborint un fantàstic cocktail de sabor exòtic “made in CCCB” i, de tant en tant, dónes un cop d’ull a la pantalla. Segur que serà el gran reclam cultural de Barcelona, ja ho veureu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!