Fitxa: “Stan & Ollie”, de Jon S. Baird

Títol original: Stan & Ollie. Títol espanyol: El Gordo y el Flaco (Stan & Ollie). Títol francès: Stan et Ollie. Títol italià: Stanlio e Ollio. Director: Jon S. Baird. Guió: Jeff Pope, inspirat en el llibre Laurel & Hardy – The British Tours, d’ A.J. Marriot. Fotografia: Laurie Rose. Música: Rolfe Kent. Muntatge: Úna Ní Dhonghaíle  i Billy Sneddon. Repartiment: Steve Coogan (Stan Laurel), John C. Reilly (Oliver Hardy), . Durada: 1h38.

Sinopsi: 1953. Laurel i Hardy, el duo còmic més gran de tots els temps, enceten una gira per Anglaterra. Envellits i oblidats pels més joves, els costa omplir les sales. Però les seves capacitats de fer-se riure mútuament i de reinventar-se els permetran reconquerir el públic i retrobar l’èxit. Malgrat que l’espectre del passat i nous reptes fan trontollar la solidesa del duo, aquesta gira esdevé una ocasió única per a comprovar fins a quin punt, humanament, compten l’un amb l’altre…

Web: Facebook oficial | IMDB. En aquest blog: Comentari.

Afegeix un comentari