Hong Sangsoo, Lleopard d’Or a Locarno 2015

El coreà Hong Sangsoo, un dels cineastes més interessants i d’obra encantadora que hi ha ara mateix en l’univers cinematogràfic ha guanyat avui el Lleopard d’Or al Festival de Locarno, amb la pel·lícula Right Now, Wrong Then (Jigeumeun matgo geuttaeneun teullida), una nova trobada de personatges -un dels quals, cineasta- que xerren, deambulen, beuen… passen uns instant fugissers excepcionals, que són els de la durada del film, els de la realitat del film, però que poc tenen a veure amb les vides que menen… Cinema i vida, en mans d’una mena de Rohmer oriental, amb menys pretensions que el francès.

2Fotos: gentilesa del Festival de Locarno.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *