EL D’A 2015 tan a prop i tan lluny

M’agradaria centrar-me en el D’A, certamen de cinema d’autor que sento com a força proper, no tan sols perquè es desenvolupi a Barcelona, sinó i sobretot perquè dels films proposats, una bona colla han ocupat part de l’atenció d’aquest blog en algun moment o altre durant l’any. M’agradaria ser a Barcelona veient-ne les pel·lícules i m’abelliria parlar-ne, dedicar-hi apunts. Però tot no pot ser en aquest món. Algun any potser canviaré, però ara com ara, segueixo dedicant-me en cos i ànima al Festival de Canes, a l’anticipació del que serà i això no em deixa marge per D’A-dejar. I aquest 2015, que el cap de setmana que ve esmerçaré en una altra activitat, encara em queda menys temps pel D’A que el 2014. O sigui que a penes si complemento el que n’he dit, amb la referència al programa.

Programa del D’A.

dv 24 d’abril.

ds. 25 d’abril.

dg 26 d’abril.

dl 27 d’abril.

dt 28 d’abril.

dc 29 d’abril.

dj 30 d’abril.

dv 1 de maig.

ds 2 de maig.

dg 3 de maig.

I recordem el web oficial del certamen: www.cinemadautor.cat.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *