Canes 2015: Rumors I (T-V)

Alguns dels títols que, segons el que s’ha publicat fins ara, podrien ser a Canes 2015 (13-24 de maig). La programació del Festival de Canes s’anunciarà molt probablement el 16 d’abril de 2015, a la tradicional roda de premsa en què es fa pública la selecció oficial i, al decurs dels dies següents, seran la Quinzena dels Realitzadors i la Setmana de la Crítica que faran saber les respectives llistes de films que realment hi participaran.

Canes 2015: Rumors I (T-V).

Contemporary Musical Design for Living (華麗上班族之生活與生存 –Hua Li Shang Ban Zou-). Direcció: Johnnie TO. Guió: Sylvia Chang, Ka-Fai Wai. Intèrprets: Yun-Fat Chow, Sylvia Chang, Eason Chan.Nota: Comèdia musical romàntica. Més informació: Imdb | Sensacine |  AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores.

El Clan. Direcció: Pablo TRAPERO. Producció hispano-argentina. Guió: Pablo Trapero, basat en el cas policial del clan Puccio. Repartiment: Guillermo Francella (Arquímedes Puccio), Peter Lanzani (Alejandro Puccio). Sinopsi: Arquímedes Puccio i el seu fill Alejandro semblen veïns normals i corrents, però tenen un negoci familiar secret: segresten persones i en demanen rescat. Vídeos: Tràiler VO. Més informació: Imdb | Cinenacional | AlloCiné | Productores (El Deseo, Matanza, K&S, Telefónica Studios)| Vendes internacionals | AP. Distribuïdores.

Louder Than Bombs. Direcció: Joachim TRIER. Guió: Joachim Trier, Eskil Vogt. Intèrprets: Isabelle Huppert, Jesse Eisenberg, Gabriel Byrne, Amy Ryan. Sinopsi: Tres anys després de la seva mort sobtada, es prepara una exposició de l’obra de la famosa fotògraf de guerra Laura Freed. L’esdeveniment provoca que el marit i els dos fills de la difunta es retrobin, com no ho feien des de fa anys. En sobreeixir un secret inquietant, els tres homes es veuen obligats a mirar-se els uns als altres i a si mateixos des d’una altra perspectiva, redefinir les seves necessitats i els desitjos més íntims. Nota de la distribuïdora internacional:  Un quadre prolífic de somnis, decepcions i secrets de família es desenvolupa gradualment a través de fragments no lineals de records compartits, desafiaments diaris i tensos intents de coexistir. Amb el seu estil hipnòtic, mantenint l’estimulant pols narratiu malgrat les sacsejades, Joachim Trier teixeix un tapís de detalls escollits i paisatges onírics, combinant un imaginari impressionant amb una exposició implacable de la naturalesa humana. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Memento Films*.

Chevalier. Direcció: Athina Rachel TSANGARI. Guió: Efthymis Filippou, Athina Rachel Tsangari. Intèrprets: Sakis Rouvas, Vangelis Mourikis, Giorgos Pyrpassopoulos. Sinopsi: Al bell mig de la mar Egea, en un iot de luxe, sis homes en viatge de pesca decideixen fer un joc divertit.  Les coses es faran amb mesura, la sang la tastaran. Qui guanyi serà el millor home i durà al dit petit de la mà l’anell sigil·lar de la victòria:  el “Chevalier”. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora 1 | Productora 2* | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores.

Le tout Nouveau Testament (Le tout Nouveau Testament | The Brand New Testament). Direcció: Jaco VAN DORMAEL. Guió: Thomas Gunzig, Jaco Van Dormael. Intèrprets: Benoît Poelvoorde, Yolande Moreau, Catherine Deneuve, François Damiens, Pili Groyne. Sinopsi: comèdia surrealista en què es veu que Déu viu a Brussel·les i té una filla, amb qui té relacions conflictives. A la Terra, Déu (Benoît Poelvoorde) és un covard, moralment patètic i es comporta de manera odiosa amb la pròpia família. La seva filla, Ea (Pili Groyne), s’avorreix a casa i no aguanta estar tancada en un piset de la ciutat; de manera que arriba el dia que decideix revoltar-se contra son pare: li entra a l’ordinador i escampa pel món sencer les dates que la gent morirà. O sigui que, de sobte, tothom ha de pensar el què en farà amb els dies, mesos, anys que els queden de vida. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Le Pacte.

Sea of Trees. Direcció: Gus VAN SANT. Guió: Chris Sparling. Intèrprets: Matthew McConaughey, Ken Watanabe, Naomi Watts, Katie Aselton. Sinopsi: Un nord-americà i un japonès es fan amics al “Bosc dels suïcides”, prop del Mont Fuji, on la gent que pateix massa com per seguir vivint van a llevar-se la vida. En lloc de matar-se, aquests dos decideixen fer un recorregut iniciàtic per aquell bosc. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: SND*.

Sicario. Direcció: Denis VILLENEUVE. Guió: Taylor Sheridan. Intèrprets: Emily Blunt, Jon Bernthal, Josh Brolin, Benicio Del Toro, Jeffrey Donovan. Sinopsi: Una jove agent de l’FBI (Emily Blunt) s’incorpora a una missió secreta de la CIA que pretén acabar amb el cap d’un cartel mexicà. Aquesta experiència li posa els valors ètics i morals contra les cordes. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Metropolitan*.

Lluny del brogit del món (Far from the Madding Crowd | Loin de la foule déchaînée). Direcció: Thomas VINTERBERG. Guió: David Nicholls, adaptació de la novel·la Lluny del brogit del món, de Thomas Hardy. Intèrprets: Juno Temple, Carey Mulligan, Michael Sheen, Matthias Schoenaerts, Tom Sturridge. Sinopsi: Bathsheba Everdene (Carey Mulligan), una noia atractiva, manté relacions amb tres homes molt diferents.Som a la ruralia anglesa de l’època victoriana i Bathsheba Everdeene s’ha convertit en jove hereva que ha de fer-se càrrec de la granja que li ha deixat l’oncle. Dona jove i lliure, vol passar tota sola, sense marit, cosa que no convenç tothom, començant pels seus treballadors. En tot cas, ella està decidida a no casar-se si no és enamorada. En aquestes, que esl tres homes que la ronden són: el pastor Gabriel Oake (Matthias Schoenaerts), el veí adinerat Mr. Boldwood (Michael Sheen) i el sergent Troy (Tom Sturridge). Vídeos: Tràiler VOSF. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Fox France.

The Commune (Kollektivet). Direcció: Thomas VINTERBERG. Guió: Tobias Lindholm, Thomas Vinterberg. Intèrprets: Ulrich Thomsen, Trine Dyrholm, Helene Reingaard Neumann, Lars Ranthe, Fares Fares. Sinopsi: la vida en una “comuna acadèmica” als anys setanta del segle passat, a Dinamarca. Nota: inspirada en les pròpies vivències de Thomas Vinterberg. Més informació: Imdb | AlloCiné | Productora | Vendes internacionals | AP. Distribuïdores: Le Pacte*.

Foto de capçalera: Matthias Schoenaerts i Carey Mulligan, a Lluny del brogit del món, de Thomas Vinterberg.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *