“Félix et Meira”, de Maxime Giroux: amor separat per les comunitats, a Sant Sebastià

El cineasta quebequès Maxime Giroux (Mont-real, 1976)  presenta avui, 24 de setembre, al Festival de Sant Sebastià, el seu tercer llargmetratge, Félix et Meira. Es tracta d’una història d’amor que topa amb les diferències entre les comunitats a què pertanyen els dos amants.

En Félix és un quebequès excèntric el pare ric del qual és a punt de morir. La Meira és una jueva ortodoxa, casada i amb un fill, que busca algú nou. No es podia preveure que es coneguessin i encara menys que s’enamoressin. La pel·lícula presenta la miraculosa història d’amor entre aquests dos éssers separats per les respectives comunitats, que malden per estimar-se malgrat tot el que els separa.

Protagonitzada per Martin Dubreuil, Hadas Yaron, Luzer TwerskyAnne-Elisabeth Bossé, compta amb un guió co-escrit entre Maxime Giroux i Alexandre Laferrière.

Més informació: Imdb.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *