“Cos mortal” es presenta a la Mostra de València

Tot repassant la programació de la Mostra de Valencia d’enguany, he vist que s’hi presenta Cos mortal, d’ Antoni Sendra i Carles Chiner, que pel que he llegit a La poesia es fa imatge en Cos Mortal, del blog La Caseta Virtual, s’ ambienta en la València contemporània i s’inspira en la poesia de Vicent Andrés Estellés. Per això li dedico aquest apunt.

Cos mortal (Mortal Body)

Directors Antoni Sendra i Carles Chiner. Guió Antoni Sendra i Carles Chiner. Fotografia Marc Gurillo. Música Miquel Gil, Ovidi Montllor. Muntatge Carles Candela. Producció Dacsa Produccions (València). Durada 1h24.

Repartiment Manuel Valls (Horaci),  Marta Chiner (Dora), Xavo Giménez (Gabi), Ximo Vidal (Blau), Juan Mandli (Román), Sergio Caballero (Gonzalo), Ximo Solano (treballador SAV 1), Josep Maria Casany (treballador SAV 2), Amparo Oltra (treballador SAV 3), Carles Sanjaime (productor 1), Manolo Gil (productor 2), Daniel Machancoses (productor 3). I, entrevistats: Joan F. Mira -antropòleg i escriptor-, Didín Puig -periodista-, Jaume Pérez Montaner -professor Univesitat de València-, Dominic Keown -professor Universitat de Cambridge-, Paco Muñoz -músic i cantant-.

Sinopsi -del web de la Mostra de valència- El recorregut vital d´Horaci, un jove documentalista que es guanya la vida netejant els carrers de la ciudad de València amb una agranadora mecànica. Després de dos anys capficat en un documental sobre el poeta Vicent Andrés Estellés, Horaci comença a allunyar-se de la realitat més immediata, en contrast amb el llegat estellesià, en una dura cursa que posarà a prova la seua resistència fisica i mental.

Webs oficials
[x]

Més informació [IMDB (ang)] [CommeAuCinéma (fr)] [MyMovies (it)]

Festivals i premis [Mostra de València 2009 · Mostra de Cinema Valencià]

Producció [Dacsa Produccions]

FOTO © Dacsa Prod Cos mortal, d’ Antoni Sendra i Carles Chiner

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *