Terra i llibertat

Autodeterminació - Països Catalans

22 de setembre de 2012
1 comentari

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES ANC ¡¡¡

Reproduim aquest agraïment que un dels nostres col.laboradors dedica de tot cor a l’ANC. Ens ha semblat pertinent.

Voldria començar dient que aquesta alegria retrobada, aquesta il.lusió col.lectiva és un gran què, una gran cosa, com MÀGICA, com un miratge….., que feia temps que no es veia. Que jo no veia.

És una alegria i una il.lusió que impregna milers, centenars de milers de persones al menys de Catalunya, no sé si a la resta dels PP.CC. és així?, però aquí és palpa i es percebeix una alegria que ho eclipsa tot.

Llavors, un cop més gràcies ANC per ser aquesta catalitzadora d’energies, i fer aquesta bona tasca d’expandir la voluntat d’emancipació nacional arreu dels múltiples racons de Catalunya.

Gràcies ANC perquè has fet que, al menys, els catalans ens oblidem absolutament que fins fa dos dies CiU i el PP han pactat tot en matèria de política econòmica i social, i han estat aliats de classe, garantint l’hegemonia de l’actual stablishment.

Gràcies ANC perquè amb aquesta il.lusió retrobada, els catalans, al menys, ens hem oblidat que al Principat, tenim més de 800 mil aturats i més d’un milió de pobres, i que un de cada dos joves estan a l’atur i les perspectives no milloren…però, què carai, aquesta il.lusió induïda ens ha omplert el cor.

Gràcies ANC perquè has aconseguit que l’Arcadi Oliveres, un dels liders del 15M a Catalunya, i un dels millors advocats de la causa anticapitalista i pacifista, s’hagi avingut a signar un acord amb l’ANC en matèria d’acords per la pau i no violència, i has aconseguit que aquest amic oblidés que els liders clau de l’ANC, entre ells el més destacat en Miquel Sellarès, propugnen un exèrcit català a imatge i semblança de l’exèrcit israelià d’ocupació. Fa il.lusió de debò¡¡¡

Gràcies ANC perquè vas organitzar tan bé la rebuda del nostre estimat president Mas l’altre dia a la Pça St. Jaume; un president que venia amb un missatge d’esperança sota el braç després de l’entrevista amb el president espanyol Rajoy, i després del no a la proposta de Pacte Fiscal. Entranyable escena la del president Mas rodejat de personatges insignes com en Salvador Giner, Salvador Cardús, Muriel Casals, Carme Forcadell…., i tota la gent que els envoltava cantant el nostre himne patri, Els Segadors. Gràcies dues vegades perquè això és irrepetible¡¡¡

Gràcies ANC perquè ens has fet oblidar a la gent que cada dia ens aixequem d’hora, i ben d’hora (com ens va recomanar en Pep Guardiola), encara i per sort, per anar a treballar, que els Bancs i els seus directius han fet una gran estafa al país, i no han pagat encara els seus erros, ni tan sols amb disculpes.

Gràcies ANC perquè ens fas oblidar que encara, avui dia, a hores d’ara, milers de persones han estat estafades, les seves cases i pisos en mans d’aquestes Caixes i Bancs, i ells al carrer sense res a les butxaques, i encara han de pagar les hipoteques pendents…..

Em fa il.lusió que  caminem plegats cap a la independència, i gràcies a aquesta voluntat comuna del poble català ens haguem oblidat de les agressions, brutals agressions, a la llengua, als mitjans de comunicació en català, i sobretot a l’escola catalana al país Valencià i les Illes. És meravellós comprovar que ni tan sols movem un dit per ajudar a l’important moviment social que al País Valencià reivindica una escola pública i en català-valencià. És meravellós també que ens haguem pogut oblidar del mal que se li està fent a l’escola pública al mateix Principat per part de l’actual govern de CiU. És il.lusionant veure com hem pogut oblidar la desfeta dels serveis públics, i és increïblement gratificant poder comprovar que el Sr. Boí Ruiz, imbuit de coratge patriòtic, ens anuncia uns serveis públics i de qualitat en el sector sanitari quan haguem assolit la independència; i mireu que semblava que a aquest senyor l’importava tres rabes axò de la independència, i que l’única cosa que volia era destruir el sector públic de la sanitat catalana i trasvassar-lo al privat, i ara, un miracle s’ha produit amb la seva conversió a l’independentisme ¡¡¡ Gràcies ANC per aquest darrer miracle¡¡¡

Gràcies, gràcies, i mil gràcies de tot cor. Per sempre més¡¡¡

  1. El problema és que ara ja és tard per fer marxa enrrere. Admeto que estic d’acord en moltes de les coses que dius però les formes no son les adequades. 
    Si l’anarquisme en comptes de cometre tantes errades monumentals, en comptes de tancar-se en el més marginal dels sectarismes, en comptes de voler no fer res, si en comptes de tot això hagués fet la feina que li pertocava avui les coses serien diferents.

    Criminalitzar a tot un poble és capgirar les coses i amb aquesta actitud ( per no dir l’ironia excessiva) l’únic que s’aconsegueix és allunyar-se del poble. Però ara ja és tard, la història ens ha passat pel damunt i els anarquistes estem com estem, residualitzats i sectaritzats.

    Però com us dic ara ja és tard, i s’ha de triar. O amb Catalunya o amb el feixisme, no hi ha mitges tintes

    http://www.publico.es/espana/442761/aznar-nadie-va-a-romper-espana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!