L’1×1 del debat de LV

Cayetana Álvarez de Toledo. Matadora. Va ser el Luis Suárez del debat. Va anar a totes les pilotes, va encarar-se a tots els jugadors contrari, va gesticular i ho va rematar tot.

Inés Arrimadas. Exigida. Va patir el canvi de posició. Havia de buscar el cos a cos amb PSOE i PP, però se sent més còmode fent de cap de l’oposició. I en algun moment va buscar el carriol dret, on ja hi ha Cayetana.

Gabriel Rufian. Controlat. Acostumat a les aventures en solitari ara al seu equip no li interessa que pugi a l’atac. No “maga ir” li va arribar a dir a la marquesa de Casa Fuerte.

Laura Borràs. Filòloga. És més rica en les lletres que en la política, on repeteix l’argumentari puigdemontista, que comença a patir el desgast del tòpic.

Jaume Asens. Constructiu. Va treure bé la pilota quan li va tocar fer-ho, intentant construir passades de tiralínies. Autocrític, fraternal i canadenc.

Meritxell Batet. Sòbria. Va actuar de defensa central, sense aventures a l’atac, però parant els atacs amb contundència quan li va caldre.

L’àrbitre, Carol Pañella, del col.legi català. Va deixar jugar i va tenir menys feina que al Tallat Party. És el que té entrenar amb Pilar Rahola.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *