Felip VI El Repressor

 

El deu de la mort Anubis en forma de bàrbars uniformats  va caure diumenge  sobre la població catalana que defensava urnes i la resposta del Rei dels espanyols ha sigut amenaçar amb més repressió. Felip de Borbó  va decidir treballar el dia d’aturada general a Catalunya per llegir un prompter. I vam veure el que és una monarquia amb tota la seva cruesa. Un senyor a qui no ha votat ningú, que és intocable, que decideix el que està bé i el que està malament. I que es permet el luxe d’amenaçar milions de ciutadans per la tele.

Un irresponsable que amb el carnet del PP i Ciutadans a la boca aplana el camí per què ens suspenguin l’autonomia, empresonin al govern i al cap dels Mossos i ens enviïn l’exèrcit que ell comanda. Només li falta l’embut i cridar “A por ellos”.

És un moment greu.  Hi ha en joc les institucions catalanes. Un Borbó de nom Felip, que sap del que parla, ens ha tractat de súbdits, que és el que som. Demostrant que Espanya és un Estat de llibertat condicional i Catalunya territori conquerit. És un irresponsable que vol fer por, quan malgrat tot l’oferta de diàleg es manté. Que ens vol esclafar i escarmentar. Només  hi ha un petit problema. Estem al segle XXI. Sense mòbils, ja hi hauria l’exèrcit al carrer. I la societat, catalana i espanyola no és la del 1978. És bastant més normal que aquest senyor.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *