L'Altra Ràdio

La cultura audiovisual a l'abast de tothom

1 de setembre de 2019
0 comentaris

Continguts de L’altra ràdio del dimecres 4 de setembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 8, a la mitja nit (24 hores)

L’altra ràdio, dirigit i presentat per Cinto Niqui, el dimecres 4 de setembre, a les 21:05 hores, i del diumenge 8, a la mitja nit (24 hores) us oferirà en el seu primer programa de la 40ena temporada els següents continguts.

Vicenç Sanclemente, sotsdirector de Ràdio 4, presentarà la nova programació de l’emissora.

Quico Gras, especialista en Internet i tecnologia audiovisual, comentarà el seu pregó a la Festa Major de Gandesa i algunes de les innovacions tecnològiques en aquella localitat.

Xavier Solà, director de La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio, repassarà la seva trajectòria professional i presentarà el seu estudi sobre la paritat de la dona a la radiodifusió.

L’altra ràdio es pot escoltar a Ràdio 4. En FM, TDT o per Internet, al web de RTVE http://www.rtve.es/alacarta/audios/programa/rne_rne4-live/1712438/

A la carta trobareu els programes ja emesos al web de RNE http://www.rtve.es/podcast/radio-4/laltra-radio i el dos últims espais al web del programa http://www.altraradio.cat

En aquesta temporada radiofònica 2019-2020 L’altra ràdio compleix 40 anys i és el magazín radiofònic en llengua catalana, de qualsevol gènere, amb més temporades ininterrompudes d’emissió.

L’altra ràdio, des del 10 de setembre, també tindrà un espai d’innovació tecnològica els dimarts, cap a les 10:45 dins del programa El Matí a Ràdio 4, presentat per Ramon Castelló.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!