Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

19 d'abril de 2014
0 comentaris

Patir, patir, patir… i tornar a guanyar

(divendres, 18 d’abril de 2014) Un gol de cap de Miranda a falta de 20 minuts rescata a l’Atlètic de Madrid davant un bon Elx en un partit complicat.

Un cop més, el conjunt del ”Cholo” Simenone va saber patir per tornar a guanyar (2-0). En un partit travat on Villa va fallar un penalti, el suport del públic matalasser i l’empenta de Simeone van ser claus per resoldre un partit que s’estava complicant molt. Una rematada de cap de Miranda, a falta de 20 minuts pel final, va rescatar a un Atlètic contra les cordes, gràcies a una bona organització i un plantejament valent de l’Elx. Així doncs, a falta dels resultats del Madrid i del Barça, l’equip matalasser confirma la ratxa triomfal cap al títol de Lliga, del qual només li separen quatre jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!