BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

15 de maig de 2016
0 comentaris

Què pensa Liz Castro sobre la DUI? Què Pensa Liz Castro sobre la VIA BÀLTICA? i Jordi Sànchez que en pensa?

 

Què pensa Liz Castro sobre la DUI? Què Pensa Liz Castro sobre la VIA BÀLTICA? i Jordi Sànchez que en pensa?

S’hi volen comprometre?

1 ara Hora DUI0-baltica

(Fotografia de la Via Bàltica. Es van presentar junts sota les sigles i capdavanters de la seva ANC i Cadena Humana d’aleshores i en un sol any van ser Independents davant de l’Imperi de la URSS armat fins a les dents.) Nosaltres ens hem refiat dels partits autonomistes i el més calent és a l’aiguera. Com exemple, per Catalunya no són ni capaços d’unir-se i coordinar-se en pla d’igualtat sense jugades partidistes de vol gallinàci. (ERC, CDC i CUP un desastre vergonyós tots separats). Ells, els Països Bàltics, van assolir-ho en un any, nosaltres, emmerdats amb el “Dret a Decidir” que no existeix sense independència, des del 2012 -ja han passat quatre anys- estem marejant la perdiu, i si fem el ruc perderem la nostra llibertat! Vergonya i misèreia pels nostres néts i fills!

Si John Adams i Woodrow Wilson o Pere Esteve ho veiessin, que ressucitéssin pel cas, es tornarien a morir de cop i de llàstima.

0 - adams2woodrow-wilson-regret151_1468 

Fotografies de Pere Esteve, al qui venero de cor, com a tants i tants Catalans però una mica més perquè em va tractar amb gran dignitat, em va escoltar, em va rebre i atendre, pocs dies abans de que sabés lo de la seva greu malaltia, peró sobretot el venero pel seu amor i compromís total envers la nostra pàtria, tota la nostra nació. Fins i tot aquell 11 de setembre em va convidar a fer l’ofrena a Rafel de Casanovas. Era aquell any de la campanya contra la Constitució Europea, jo recollia signatures contra aquella Constitució que obviava Catalunya.

El venero com al General Moragues, un d’ells.

Pere Esteve, clarivident patriota, pioner per a la Independència entre els nostres polítics en funcions. Les coses s’han de fer quan ets a dalt de tot! i ell ho va fer!

—————————–

DE MOMENT, FINS AL RECOMPTE DEFINITIU, LIZ CASTRO GUANYA DE NOU. SERAN VALENTS I ENCERTATS LA GENT DEL SECRETARIAT ?  

ES FARÀ JUSTÍCIA,AQUESTA VEGADA, AMB LIZ CASTRO I SOBRETOT AMB LA MAJORIA DE SOCIS DE L’ANC QUE L’HAN VOTAT?

EXISTEIX EL DRET A DECIDIR DINS LA MATEIXA ANC, O ELS QUE DECIDEIXEN NO SOM TOTS ELS CATALANS QUE EN SOM SOCIS, SINÓ QUE SEMPRE SÓN ELS MATEIXOS?

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.

—————————————————————

PAÍS (NOTÍCIA DE VILAWEB)

Liz Castro i Jordi Sànchez, candidats més votats en les eleccions a l’ANC

Els crítics obtenen 14 dels 25 llocs de la llista nacional · El resultat del vot telemàtic i del presencial és molt diferent

Jordi Sanchez Liz Castro

 

Per: Redacció

 

Jordi Sànchez i Liz Castro han estat els candidats més votats en les eleccions al Secretariat de l’ANC, segons els resultats provisionals. Són els dos únics que han superat els quatre mil vots i la diferència entre ells dos és de seixanta sis vots (4.071 per Castro i 4.005 per Sànchez).

Per darrere seu han quedat Antonio Baños i Quim Torra, amb tres cents vots menys. Castro, Baños i Torra van ser tres dels signants de l’article de 22 militants de l’ANC que a partir d’aleshores es van identificar com a crítics amb la gestió de Jordi Sànchez. Entre els 25 membres del secretariat elegits ahir en la llista nacional 14 són dels signats de l’article.

Ara encara queda el recompte dels vots arribats de l’estranger. Cara a la votació dels càrrecs del secretariat cal tenir en compte però que voten els 77 membres del Secretariat, on hi ha un pes determinant del territori.

Dissabte vinent els membres del Secretariat Nacional triaran els principals càrrecs de l’entitat, entre els quals el de president. Els estatuts de l’ANC deixen clar que el president no ha de ser necessàriament la persona més votada. De fet l’any passat Liz Castro va guanyar amb molta més claredat i no va ser escollida pel Secretariat. L’any passat Liz Castro va aconseguir un miler més de vots que enguany, una quantitat semblant a la que ha perdut també ara Jordi Sànchez. En les eleccions de l’any passat Liz Castro va quedar en primer lloc i Jordi Sànchez en quart.

Aquestes eleccions. com també va passar en les de l’any passat, han estat marcades per una abstenció alta ja que només han participat un 21 per cent dels socis de l’Assemblea, 7.247 socis en total (l’any passat van participar 7.625 socis). Els votants han escollit els 77 membres que pilotaran l’entitat i que, al seu torn, decidiran qui serà el proper president al plenari del proper dissabte 21 de maig.  L’Assemblea ha habilitat 133 seus electorals tot i que 3.362 socis han optat per votar de forma telemàtica.

Amb les xifres publicades hi ha una dada que causa sorpresa per inusual. És la diferència gran entre la tendència al vot telemàtic i al vot presencial. Així en vot telemàtic Liz Castro aconsegueix 2.138 vots i Jordi Sànchez 1.550. Però en canvi en el vot presencial Liz Castro aconsegueix 1.933 vots i Jordi Sànchez 2.455

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!