Sub-República: Una proposta per a la unitat i diversitat electoral independentista, entre Junts, ERC, CUP, PRIMÀRIES, …

 


UNA UNITAT INTEL·LIGENT: SUB-REPÚBLICA

A les properes eleccions al Parlament Català:
‘Una sola llista, 2,5 milions de vots, els del 1r d’octubre’

La unitat electoral independentista, o algun tipus d’unitat electoral que ens permeti assolir la unitat de vot independentista amb una sola llista i ens porti a la victòria en les properes eleccions al Parlament Català.

La unitat o estudiar solucions alternatives, Via Bàltica o Sub-república, amb els demés catalans votants del 27 S i del 1r d’octubre per a completar la Independència.

No ens deixem enganyar, el millor camí per eixamplar l’independentisme és ésser guanyadors en tot, l’èxit és el que més tiba la gent.

Desenvolupem una nova idea i un nou pacte entre tots els partits independentistes. Confeccionem una sola llista, una ‘sub-república’**, una manera d’arribar a consensos, clara, lleial, i proporcional que ens permeti actuar en bloc i en positiu enfront dels més ancorats a favor de l’espanyolisme dins el Parlament Català.

El més important, però, vindrà després de les eleccions quan haguem de reprendre positivament i efectiva el camí d’implementació i compliment del Mandat del 1r d’octubre i completsar la DUI del 27 d’octubre del 2017.

**Sub-República: Alguna unitat electoral que amb una sola llista ens porti a la victòria en les properes eleccions al Parlament, a l’altra banda dels partits i blocs unionistes.

Salvador Molins i Escudé, Consell Local de la República Catalana Independent, del CDR*BIC.
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002.

PS:

Sub-República: Una proposta per a la unitat i diversitat electoral independentista,
entre Junts, ERC, CUP, PRIMÀRIES, ..
.

El mandat del 1r d’octubre és edificar la incipient República.

Res no és sobrer: Llengua, nació, Waterloo, Generalitat, Consells Locals, CDR, ANC, …
ASSEGUREM EL CATALÀ i COMPLETEM LA DUI:

Una sola llista, 2 o 3 milions de vots, els del 1r d’octubre
per ASSEGURAR EL CATALÀ i COMPLETAR LA DUI.

 

 

            

PRESENTAR-NOS TOTS JUNTS A LES PROPERES ELECCIONS CATALANES PER A COMPLETAR LA DUI I FER EFECTIVA LA NOSTRA INDEPENDÈNCIA COM HO FEREN ELS PAÏSOS BÀLTICS:
People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY)


 

Afegeix un comentari