PRINCIPIS BÀSICS DE LA UNITAT ESTRATÈGICA DELS PARTITS INDEPENDENTISTES. (Som 85.121, inscriu-te al CxR)

 

La Unitat Estratègica, … impossible?

El món renya Espanya? Ens manca un capdavanter fort que no calli ni consenteixi. El que sembla que ara mateix no és pas ERC.

De nou, fa ERC,  un mal favor a la causa de la Independència.

ERC ha tornat caure a la trampa de la Repressió espanyola. Espanya ja té apunt els presos per a l’intercanvi.

ERC o millor “ER” ha enviat la unitat estratègica per a l’independentisme a fer punyetes, no ha tingut prou aguant, suposo empesa pel seu propi electoralisme. Per això els van segrestar, als polítics catalans votats el 27S, per tenir una moneda de canvi per al xantatge i l’intercanvi, renunciar a la independència a canvi de rebaixar la pena de la “Sedició” i amb altres possibles rebaixes amagades per la banda catalana.

ERC el 1931 davant de l’Estat Català de Francesc Macià representava la vàlua feble del camí a la Independència. Macià va bandejar “Nosaltres sols” i així encara ens va des d’aleshores. Durant la Guerra d’Espanya contra Catalunya, la dels 3 anys o digues-li com es vulgui, ERC dirigida per Lluís Companys va optar per salvar Espanya enlloc d’independitzar Catalunya, una altra operació com la de Junqueras d’ara. Participar d’Espanya … salvar Espanya, la que no vol ser salvada ni reformada, la causa primera de la nostra repetida misèria.

I així li van pagar a Companys i a tots nosaltres, i així ho estant pagant, ara, a Junqueras i a tots nosaltres. Aquella altra barbaritat de fa més de 305 anys que ens empassem estoicament els catalans i sembla no amoïnar al Major Trapero.

El Poble català lleial al 1r d’octubre, CDR*s, CLR*, Demòcrates, SI, CA, …,
No permetem cap rendició dels que bé s’anomenen “sobiranistes” -independentisme és una altra cosa-, ni dels d’esquerra ni dels de dreta. Cap rendició a canvi de presos, cap rendició a canvi de penes rebaixades, cap rendició a canvi de referèndums prohibits, …

Només els demanavem a ERC, a Junts x Catalunya i la CUP, la “unitat Estratègica” no n’han estat capaços! Per votar a favor d’Espanya i per aprovar pressupostos només els han calgut vuit dies o un mes, tan se val. Per a la “No Unitat Estratègica” han tingut dos anys. Misèria!

Era tan senzill, …

PRINCIPIS BÀSICS DE LA UNITAT ESTRATÈGICA
DELS PARTITS INDEPENDENTISTES:

Reafirmem el 1r d’octubre del 2017, Referèndum vinculant d’Autodeterminació de Catalunya.

Ens comprometem en completar la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017.

Complirem el Mandat del Poble per al Poble: Edificar la Incipient República Catalana Independent o el que és el mateix: l’Estat Català independent en forma de República.

Persistirem! Això que quedi clar d’entrada.

I tot seguit, persistir, persistir i persistir! Dir-ho, dir-ho i dir-ho.  I ésser conseqüent, i fer-ho, fer-ho i fer-ho.

Encara potser hi són a temps!

Salvador Molins, Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC
CLR*Bic. CDR*BIC
Berguedans per a la Independència de Catalunya, 2002.

 

People hold hands and Latvian flags as they participate in a human chain at Baltic Way near Riga August 23, 1989. Runners left Lithuania and Estonia on August 22, 2009, for neighbouring Latvia to start events marking the 20th anniversary of a 600 km (375 mile) human chain that showed the Balts’ wish to regain their independence from the Soviet Union. More than two million people in the Baltic countries of Estonia, Latvia and Lithuania joined hands in one of the biggest mass protests seen against the former Soviet Union and demanded the restoration of independence. Picture taken August 23, 1989. REUTERS/Ints Kalnins/Files (LATVIA POLITICS ANNIVERSARY IMAGES OF THE DAY) – RTR270BQ

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *