Jo acuso Espanya d’amagar la veritat del Terrorisme del 17A i d’abandonar les víctimes. Independència ja!

Jo acuso Espanya d’amagar la veritat del Terrorisme del 17A i
d’abandonar les víctimes d’aquell atac terrorista.

L’actitud del caduc estat espanyol ens fa malpensar.

Falsa justícia, falsa democràcia, fals estat de dret.

Independència ja!

PS Si fòssim valents i estiguéssim organitzats hauria estat bé que ens haguéssim manifestat des de lluny però al costat dels manifestants d’Hong Kong, això també hauria reforçat la nostra lluita per implementar la República Catalana Independent votada el 1r d’octubre del 2017 i proclamada el 27 d’octubre del mateix any.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de l’UPDIC, membre del Consell Local de la República Catalana Independent, del BIC.

El que segueix ho he extret de les respostes a l’editorial de Vicent Partal en el que parla de Hong Kong, l’enllaç l’he posat al final d’aquest post.

—————-

Josep Maria Rovira

12.08.2019  |  22:14

a la China com a Espanya el poder judicial depèn directament de les consignes polítiques dels mandataris de torn, i només arriben als alts càrrecs judicials no per mèrits jurídics sinó per arrelament polític a les consignes, això demostra la poca democràcia de la Xina, però ningú a Europa (i em refereixo als poders polítics europeus) no parla de que Espanya es mou amb els mateixos models que la Xina.

—————-

 

sempre.

 

Pep Agulló

13.08.2019  |  09:49

MAI ASSIMILATS

Hong Kong-Catalunya. La semblança és molt gran. Fins i tot Catalunya és tractada com una colònia de facto per Espanya. Aprenguem-ne doncs.

El sotmetiment d’una colònia respecte a la nació opressora només té dues opcions: o el genocidi, o l’assimilació. En ambdós casos: Hong Kong i Catalunya, l’assimilació no es fa per la via de la seducció (de la política) amb més o menys enganys, sinó que es fa reprimint de forma indiscriminada. Una assimilació per la força.

És una solució que genera l’efecte contrari del que es busca, però sobretot estableix un tall irreversible en la consciència de la ciutadania que respon a la veu interior: ens podran matar però mai ens sentirem ni xinesos, ni espanyols. Aquest sentiment, aquesta convicció ens impel·leix a construir una nova forma de govern, de nació, d’identitat… Per això, com diu Vicent, lluitar és viure.

Aquest és l’alçaprem sobre el qual podem aixecar la lluita.

L l i b e r t a t p r e s o s p o l í t i c s !!! L l i b e r t a t e x i l i a t s !!!

—————

https://www.vilaweb.cat/noticies/lluitar-viure-hong-kong-editorial-vicent-partal/ 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *