PROFECIA DEL PUNT I FINAL: Des de la Marxa dels Drets Civils fins a la Proclamació definitiva de la Independència.

 

PROFECIA DEL PUNT I FINAL
(Subjecte de ser perfeccionat)

Del punt i final del Procés de Recuperació de la nostra secular Independència, en aquests moments encara ens trobem a certa distància, no massa gran, però suficient perquè ho haguem d’exposar com a Profecia.

Es tracta de quatre estadis que se succeiran l’un darrera l’altre.

El Primer és la Crida del President Torra a la Gran Marxa pels Drets polítics i socials, però totalment orientada vers l’acompliment del Mandat del 1r d’octubre “Estat Català Independent en forma de República”. Sense la República, Espanya no deixarà lliures i sense càrrecs als polítics catalans que té segrestats. I sense República no hi haurà Independència, el Dret Inalienable de tot Poble, de tota Nació.

El segon són els ultimàtums que ja s’han donat i succeït. Primer el del MH President Torra al President Espanyol i segon l’ultimàtum de l’ANC (Assemblea Nacional de Catalunya) al MH President Català, govern, Parlament i als Partits Polítics Independentistes.

El tercer estadi és la resposta positiva i organitzada a la Crida del President i a l’ultimàtum de l’ANC, en forma de planteig, decisió, preparació rigorosa i materialització de tres elements imprescindibles per acabar amb èxit aquest procés:

El Primer element, La Gran Marxa, física com la Gran Cadena Catalana i mental com a canvi de paradigma que ens faci passar, a tots els independentistes, de voler-ho a comprometre’ns i fer-ho. La clau és anàlisi, conclusió i aplicació…  el com ho farem? La resposta consensuada és el primer pas que hem de donar.

El segon element, construir i preparar una solidaritat entre tots nosaltres per ajudar-nos materialment a fer el camí d’aquest èxode de l’estat que ens subjuga. Assegurar les necessitats materials per continuar menjant i treballant, curant i protegint-nos.

La tercer element, emprendre el tram final, una aturada general, progressiva, intermitent i indefinida, com un pont llarg de cap de setmana, una aturada que es vagi allargant i reforçant fins que, setmana a setmana, esdevingui no assumible  per Espanya i per Europa. Serà un temps de sacrifici pel qual ens hem de preparar el temps que convingui i que l’hem d’executar el temps que calgui, un pont llarg … i després la llum i la plenitud. Val la pena.

Al final, la Proclamació.

Comencem!

Salvador Molins  Escudé,  CDR*bic, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM. Membre de l’UPDIC -Units per a Declarar la Independència Catalana- de Jordi Fornas que és alcalde honorífic de Venècia-


 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *