La força del Groc i completar la DUI catalana del 27 d’oct 2017.

 Estem compromesos en completar la tasca encetada amb la DUI Catalana del 27 d’octubre del 2017. Objectiu: La Haia.


Completar la DUI catalana:

2,3 milions de Catalans ens Reafirmem amb la DUI catalana del 27 d’octubre del 2017, en la que el Parlament Català va votar i va declarar la Independència de Catalunya.

Reafirmem-nos-hi, movem-nos, estructurem-nos i preparem-nos per a fer real la República Catalana independent. Per acabar la tasca encetada el 27 d’octubre del 2017 i així poder alliberar els patriotes que estan privats de llibertat pels enemics de Catalunya

El Groc és el color que en defensa dels empresonats i del seus fills petits i joves, i de les seves parelles també representa moltes altres coses i valors:

El Groc és Llibertat. El Groc és Independència. El Groc és República. El Groc és Dignitat. El Groc ens recorda que en la lluita per recuperar la nostra independència, tant els capdavanters com el Poble hem comés errors de concepte, d’estratègia i de procediment, el Groc ens exigeix que reflexionem i corregim. El Groc ens empeny, el Groc ens fa Poble … Poble despert i actiu!

I finalment, el Groc manifesta que tots els catalans que vàrem votar afirmativament en el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya l’1 d’octubre del 2017, ens mantenim ferms i d’empeus en el nostre convenciment i en la nostra determinació per portar a la plenitud l’Estat Català Independent en forma de República.

El món ens veu. El groc és la nostra veu silenciosa, vivim en la incertesa. n’hi ha que es reboten i a voltes estem inquiets, però el més important … ens mantenim d’empeus!

Salvador Molins, CDR*bic, Conseller de CA, Membre de l’UPDIC, Soci de l’ANC, Soci de l’ÒMNIUM.

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *