Amagar la DUI del 27 d’octubre té conseqüències greus.

 

No caiguem més en la trampa d’amagar el 27 d’octubre.
Amagar la DUI del 27 d’octubre té conseqüències greus.

Paradoxalment la DUI del 27 d’octubre, a banda de ser el poc que ens falta per completar, és el contrafort que protegeix el Referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre.

Amagar la DUI del 27 d’octubre -i ho fan molts, per no dir quasi tots- posa en el camí de l’oblit el Referèndum d’Autodeterminació de Catalunya de l’1 d’octubre del 2017. És l’objectiu actual dels enemics de la Independència de Catalunya, els de dins i els de fora, que volen aigualir-ne la seva força i contingut, amb la intenció de carregar-se de nou el Dret de Decidir dels catalans, una vegada més! ja no ve d’una, ai las! i ho practiquem nosaltres i els altres.

No caiguem més en la trampa d’amagar el 27 d’octubre, perquè fer-ho posa en perill l’1 d’octubre, pretenen posar-el en la via de l’oblit. De moment ningú en pot negar l’evidència i així es refien del poderós oblit -la memòria immediata és curta-. Diuen els nostres enemics “això ja està superat, ja és pantalla passada com aquella destrucció i supeditació de l’estatut que ja donen per natural, assumida … inevitable .. bona”. I si seguim com ara ho aconseguiran. El problema no és tant quan ho diuen els enemics sinó quan ho practiquem nosaltres, i ara tothom llevat de jo i poques excepcions ho estem fent, amaguem la DUI del 27 d’octubre ja tan malmsa per les declaracions i estratègies de defensa d’alguns significats presoners polítics actuals.


La realitat de la DUI del 27 d’octubre, el compliment per part del Parlament -no pas del govern que se’n va anar a ballar sardanes- és el contrafort que protegirà la Permanència i reafirmació del Referèndum de l’1 d’octubre.

Quan els independentistes callen i emmudeixen la DUI del 27 d’octubre posen les bases perquè també caigui l’1 d’octubre,  quan diuen i repeteixen els enemics de Catalunya -molts d’ells també des de Catalunya- que l’1 d’octubre “va ser un greu error, va ser una bestiesa que ha generat la repressió de l’estat”, com si el culpable fos el Referèndum -la veu dels catalans. l’aplicació pràctica del seu Dret a Decidir, i no pas la Repressió de l’estat ben aprofitada i ben estimada pels que viuen i treballen a Catalunya però en realitat són enemics de Catalunya per ser part, ser el mateix colonitzador, ocupador i repressor, o íntim col·laborador per activa o per passiva.

Reafirmem el Referèndum -vinculant, legítim i legal segons la legalitat catalana, i fet i votat per ser realitat- de l’1 d’octubre del 2017. Completem la DUI del 27 d’octubre del 2017 -la resposta vinculant que va complir Forcadell però no pas Puigdemont-.

Organitzem la República a la resistència. “Quim Torra i Puigdemont …Cap dels dos podrà, a curt termini, exercir un govern efectiu. Per això és necessari que enforteixin el sobiranisme civil que resisteix la repressió i manté la capacitat de mobilització a l’espera d’una direcció política”

Contra “la inversió de la realitat contra Catalunya”  …  contra els que són “fanàticament intolerants amb els que defensen el projecte nacional de la catalanitat oberta” ….

(Salvador Molins, CDR*bic. Llegint l’article de Jaume Renyer: )

https://blocs.mesvilaweb.cat/jrenyer/?p=280123

“Amb Joaquim Torra i Pla”  131 . è  President de la Generalitat de Catalunya.”

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *