Corregir errors: “cada català té l’obligació i el deure de lluitar per la recuperació de la independència”

EL REDREÇAMENT
Després de cinc anys de procés per la independència, els partits autonomistes han demostrat la seva incapacitat per assolir-la i han fracassat estrepitosament, conduint el país a la derrota.
Han desaprofitat el coratge del poble català, que havia tornat a organitzar un referèndum superant tots els obstacles, plantant cara i aconseguint, altre cop, un resultat inapel•lable.
El Govern autonomista, després de dues falses declaracions d’independència, s’ha rendit sense ni tant sols haver intentat presentar batalla i, mentre el President i part dels consellers fugien a l’estranger la resta s’entregava al poder judicial espanyol.
L’anomena’t “procés” ha quedat desactivat, l’autonomia ha estat intervinguda i el desconcert és general en veure que no hi ha república ni res que s’hi assembli.

Ara, després d’haver participat en unes eleccions que han servit per legitimar el 155 i totes les accions empreses per l’Estat espanyol contra Catalunya, els polítics continuen amb la seva actitud victimista demanant diàleg, justícia i democràcia a l’enemic.
Tot plegat evidencia les seves renúncies, covardies i manca de visió estratègica.
El seu acomplexament els impedeix adonar-se de la realitat en que es troba la nació, només veuen greuges econòmics i mancances democràtiques, només els interessa mantenir-se en el seu limitat poder autonòmic, subsidiari i dependent.

El futur de les llibertats nacionals dels catalans passa per substituir aquesta classe política endogàmica, sense coratge per afrontar un repte d’aquestes proporcions, que acumula errors i despropòsits, sense capacitat d’autocrítica ni de reacció.
Calen nous partits que, amb un discurs i una actitud diferent, oposada a l’actual, encarin la qüestió i facin comprendre als catalans que la independència no la obtindran reclamant-la als espanyols, als europeus, ni a ningú.
L’assoliment de la independència passa única i exclusivament per la nostra actitud i acció, amb uns representants que actuïn com a líders, sense dubtar i fugir en el moment decisiu.

Es de preveure que, quan aquestes noves forces entrin al Parlament, encara hi seran els partits autonomistes “sobiranistes”. Caldrà posar-los davant la disjuntiva de fer la DUI, ara sí amb totes les conseqüències, o fer evident la seva traïció si s’hi neguen.
Aquesta generació de polítics no han entès la situació i no han estat a l’alçada del moment que ha viscut Catalunya. Són regionalistes sense sentit d’Estat, confosos per conceptes bonistes, i amb la seva ofuscació han confós el poble català.

Som un Estat ocupat per potències estrangeres i com a nació ocupada tenim el dret, reconegut per totes les institucions i tractats internacionals, d’alliberar-nos. Això va molt més enllà de reclamacions de tipus econòmic.
Els ocupants continuen actuant per esborrar la nostra identitat nacional. Davant d’aquesta agressió, cada català té l’obligació i el deure de lluitar per la recuperació de la independència. 
Cal començar a treballar ara, sense esperar res dels actuals polítics i les seves maniobres inútils i absurdes que no duen enlloc.

Jordi Fornas
President de UPDIC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*