Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana. L’Objectiu de l’UPDIC. L’alternativa a un Referèndum pactat impossible i a una classe política catalana egoista, descoordinada i fracassada.

“Unim-nos per a Declarar la Independència Catalana” L’Objectiu de l’UPDIC, partit polític creat per Jordi Fornas el 2014. L’alternativa a un Referèndum pactat impossible i a una classe política catalana egoista, descoordinada  i fracassada.

Caldria per responsabilitat estratègica que CDC, ERC, CUP i tota l’esquerra independentista s’unissin en pla d’igualtat pel Punt i Final i la DUI.

576_1373636362via-baltica-mar1157609_556434561072125_1460557703_n
(Fotografia: Així fou la Via Bàltica. L’Assemblea Nacional  d’aquells països es presentà a les eleccions com a capdavantera i nexe d’unió del Poble i en un any eren independents. Cedir aquesta responsabilitat als partits per naturalesa partidistes és una greu irresponsabilitat i un lamentable error d’aquells que sempre ens han segrestat la llibertat als catalans per culpa nostra i que pot conduir el Procés a un greu fracàs. Hi molta gent d’ací i de fora que fa temps s’hi estant fregant les mans.)
No podem ajornar la plena unitat:  El temps ens va en contra i el natural cansament també! 
Units per responsabilitat estratègica CDC, ERC, CUP  i  CUP i tota l’esquerra independentista pel Punt i Final i la DUI. (Així fou la Via Bàltica)
Hem d’acabar aquest procés. El temps ens va en contra i el natural cansament també!
DUI el mes 19è, i si pot ser, abans!
Però a qui hem donat el poder fa llargues i,  parlant del mandat rebut i sense afegir-hi iniciativa pròpia, va tirant pilotes fora i va rentant-se les mans.
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de Compromesos amb la DUI i simpatitzant de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex batlle de Gallifa.
1 PRECIPITEM_6
Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *