BLOG DEL BIC (CLR*CDR) 2002

VISQUEM LA INDEPENDÈNCIA: Per assolir-la sols ens calen tres coses: L'Anhel, una estelada i el "PROU" definitiu. CLR*CDR/BIC: Reafirmar el 1r d'octubre, completar la DUI, assegurar el català.

24 de març de 2006
Sense categoria
5 comentaris

Volen justificar-se a ells mateixos!

Volen justificar-se a ells mateixos!

Com una serp quan per viure ella es menja les seves cries … han oblidat interessadament el missatge de Mossén Josep Armengou: la necessària «Justificació de Catalunya!» I no els importa res trepitjar el seu Poble! Enganyaran i mentiran finament per amagar-ho.

Fan tot el que poden per justificar-se, per justificar el seu mesellisme, la seva traïdoria, la seva immensa ineptitud! En Rajoy els passa al davant en dignitat! En Rajoy defensa al seu Poble l’Espanya Castellana i els seus satèl·lits. En Zapatero, en Zaplana i en Bono també! Són exemple de «Honor y conciencia Española!" Tot enemic ha de saber respectar la honorabilitat del contrari; jo respecto aquests castellans, extremenys i andalusos de veïnatge espanyol molt més que a la colla de traïdors i mesells de veïnatge català que han destrossat l’estatut del Parlament de Catalunya.

Ara han muntat una comissió per «controlar el referèndum»; a en Maragall el seu mestretites, com a tots els socialistes els agrada molt la paraula «controlar» però no cal que s’amoïnin! A botiflers com les cúpules d’ERC i Ciu no cal controlar-los, per tal de tapar la seva ineptitud ara volen fer-nos empassar l’estatut de la «vergonya», l’estatut nyap! L’estatut de merda!

No volem ficar-nos de cap i amb els ulls clucs dins l’estat espanyol que els paga les soldades!

Despedim-los! Votem «No» a ells, sobretot a ells i a la seva tercermundista obra: «l’estatut esclau!» Dos anys per assolir un consens que s’han carregat en tres mesos!


  1. Votant Sí o No obtindrem més o menys el mateix resultat: un estatut. Per tant el que cal és votar Nul, per la independència. Almenys deixem constància que ja n’estem farts d’estatuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!