Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

6 de novembre de 2007
0 comentaris

L’ACN col·labora amb l’e-Week de Vic

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) col·labora amb l’E-Week, que se celebra aquesta setmana a Vic. A part de figurar com a mitjà col·laborador de la Setmana de les Noves Tecnologies de Vic, l’ACN oferirà una rigorosa cobertura informativa de la intensa i interessant activitat d’aquestes jornades. A més, la subdirectora de l’ACN Anna Nogué coordinarà dimecres, a les 12 de migdia, la taula rodona sobre Periodisme 3.0: mite o realitat?, amb alguns dels millors experts de ciberperiodisme d’Europa: Ramón Salaverría (Universitat de Navarra), Javier Díaz-Noci (Universitat del País Basc), Lizzie Jackson (BBC) i Kevin Kelly.

La relació entre l’agència i la Universitat de Vic no és nova, sinó que té una certa tradició, arran de la sensibilitat de l’ACN per les noves tecnologies i pels estudis que imparteix la UVIC. Precisament el dia 14, a les 12 del migdia, presentarem al Palau Robert el llibre del treball de recerca que la UVIC ha realitzat, sota la direcció del professor Carlos Scolari [bloc], sobre l’impacte de les noves tecnologies en els mitjans de comunicació locals i comarcals del país. Aquest llibre, editat per l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), difondrà el treball universitari que ha finançat l’ACN.

L’estudi del segon Premi de Recerca Premsa Comarcal, que s’editarà l’any vinent, serà el de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) dirigit pel professor Manuel López, sobre les fonts d’informació en els mitjans de proximitat del país.

[Vilaweb: El fundador de Wired, a l’e-Week de Vic]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!