Saül Gordillo www.saul.cat

Bloc sense fulls

21 de juliol de 2004
2 comentaris

Els catalans José i Alejo

La veu de Catalunya s’imposa al parlament europeu amb Borrell i Vidal-Quadras com a president i vicepresident primer. Llàstima que siguin els dos catalans més espanyolistes del PSOE i del PP.

Avui he esmorzat amb el goig de llegir a La Vanguardia que l’elecció del socialista José Borrell com a president del parlament europeu i del conservador Alejo Vidal-Quadras com a vicepresident primer "redondea el éxito español, y catalán, en la asignación de cargos de la Eurocámara". No deixa de ser curiós que els catalans que presideixen la cambra europea siguin els polítics catalans més jacobins i espanyolistes del PSOE i del PP. Però com que es tracta de fer catalanisme de cara a la galeria, Borrell va dir "també sóc català" en el seu discurs.  "Soy europeo tanto como soy español y com també sóc català", va afirmar. Els catalans, per tant, ja podem estar contents, encara que la nostra llengua estigui al marge del reconeixement oficial a Europa.

  1. O potser una mica més i tot, perquè en plena democràcia continúa sent indefensable. Una cosa que durant la Dictadura semblava òbvia -que els països democràtics defensarien la nostra llengua quan nosaltres també n’esdevinguéssim, de democràtics-, ara sembla més fora del nostre abast que mai, perquè ara ja sabem que no n’hi haurà prou amb un canvi de règim, ni a Catalunya ni fora de Catalunya, onsevulla anem. Els nostres intractables enemics han escampat la zitzània contra nosaltres pertot arreu.

    Bona nit.

    Tomeu

  2. És un insult als qui de debò s’han dits catalans al llarg de la història i han mort defensant la nostra pàtria. Els només defensen els enemics. Qui ens ha maleït perquè hàgim de portar tants d’anys a coll aqueix cadavre putrefacte que en diuen ecspannah, i qui ens ha maleït que poguem parir botiflers tan repugnants? Aquests propagandistes a favor de l’enemic i contra la pròpia pàtria són traïdors i haurien de patir el fat promès als traïdors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!