Al darrera la nevera

Bloc de Roger Palà

18 de juliol de 2012
General
32 comentaris

A en Pau Llonch no l?han detingut per ser cantant d?At Versaris

A en Pau Lonch no l’han detingut per ser un dels membres més actius de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Sabadell. Tampoc l’han detingut per ser el corresponsal de la Directa en aquesta ciutat, on participa dels Serveis Informatius Populars, una coordinadora de mitjans crítics i autogestionats. Com és obvi, tampoc l’han detingut per ser un dels impulsors de Ràdio Trama, una ràdio lliure de Sabadell successora de la històrica revista Ordint la Trama –en la qual també va participar durant algunes temporades– . No l’han detingut –per descomptat!– per ser un militant actiu del Moviment Popular de Sabadell, coordinadora de col·lectius independentistes i d’esquerra rupturista de la ciutat. Tampoc l’han detingut per haver participat, en el seu dia, en l’Assemblea d’Okupes de Sabadell, ni per haver fet la banda sonora del documental No-Res, que narra el procés especulatiu i de destrucció del barri de la Colònia Castells de Barcelona, o per treballar com a educador en tallers escolars d’Educació per l’Acció Crítica, EDPAC. No, per descomptat, a en Pau Llonch no l’han detingut per res de tot això. [+]

És obvi que a en Pau Llonch tampoc l’han detingut per allò que escriu i canta al capdavant d’At Versaris. No l’han detingut per deixar clar que “Qui paga mana”, i que “qui mana no paga, i qui no mana no cobra, i qui no cobra sobra perquè no paga”. No l’han detingut per fer-nos notar que “Dos és un” i que, rememorant Benedetti, “en la calle codo a codo somos muchos más que dos”. No l’han detingut per declarar-se “No apte”, aquella cançó ens explica les seves violentes prioritats –“literatura, música i política entre cella i cella”– i adverteix –“saps que mentre hi hagi una explotada en aquest món hauràs de mostrar com tremola el gos a cada ovella”–.Tampoc l’han detingut per cantar sobre “Els orfes d’occident”, aquells que “saben qui els explota i qui és el delingüent” i segueixen “rebel·lant-se contra el mal de la ignomínia cultural i absurda”. No l’han detingut per cantar, citant Antonio Gramsci, allò de “Necessitarem tota la intel·ligència, necessitarem tot l’entusiasme, necessitarem tota la força, instruïm-nos, organitzem-nos, mobilitzem-nos”. No l’han detingut –això segur, eh?– per defensar el dret a la vaga i a la dignitat dels treballadors de TMB en la cançó “La vida són 2 dies”, i deixar clar que, en aquesta vida, “o t’arrossegues o somies”.

No. A en Pau Llonch segur que no l’han detingut per això, perquè aquestes coses no passen en una democràcia sòlida, moderna i consolidada. Com llegirem a l’atestat policial, i com reproduïran alguns mitjans de comunicació sense necessitat de contrastar-ho, en Llonch, com a les 113 persones detingudes arran de la vaga general del passat 29 de març, l’han detingut per coaccions, per desordres públics, per danys, per atemptat a l’autoritat, o en el pitjor dels casos, per pertinença a algun tipus d’organització desestabilitzadora i violenta. Vista la biografia del personatge… algú pot pensar que l’hagin detingut per alguna altra cosa?

[La foto d’en Pau Llonch és de Juan Miguel Morales]

 1. I si es comprova que sí que “l’han detingut per coaccions, per desordres públics, per danys, per atemptat a l’autoritat” i la policia n’aporta proves que convecen un jutge? Que hagi fet una feina molt lloabe, a ulls de molta gent, no l’immunitza per a la comissió de delictes. I si l’actuació policiaco-judicial és incorrecta, i no s’ajusta a la llei i als drets humans, caldrà denunciar-la i demanar-la, i demanar-ne responsabilitats, i amb totes les conseqüències. Ser d’esquerres i català no vol hom sigui un sant, pur i immaculat
 2. A en Pau, com a d’altres l’han detingut pel principi que regeix el falangisme neoliberal FAES, i la seva marca blanca del Vichy Català. El “Muera la inteligencia” que tan practica aquest poder. I és que els fa molta més por un doctorat que cent kalashnikovs.
 3. Van a trinxar-ho tot. Volen acabar amb tot, per viure ells del cuentu. I, sobretot, que la independència sigui perlillosa, arriscada; per això els és imprescindible sembrar la por, cultivar les cagarrines i fer que els fidels Convergents i els carques d’Unió, tots partidaris d’un pas endavant i dos endarrere, enganyin el personal mentre escampen el temor. I aquest temor s’ha d’escampar entre els joves, sobretot, els més cabrejats, els més actius i atrevits, els més perillosos. Per això van a buscar la gent a casa, fent teiatru i demanen que els jutges (els jutges! aquells que triguen tres anys escorcollar MIllets!) decideixin.
  Tot això a Sabadell, a BUstoslàndia, el paradís del cutrerío: pena i fàstig!
  Endavant Pau! Endavant amb la Independència!
 4. Pau: Tota la teva família Llonch, dels llonch de tota la vida de Sabadell (burgesos, empresaris i conservadors de CIU), et donem el nostre suport. tu tranquil, si la poli et pilla no et preocupis, un o altre et traurem de la trena. Sempre conservarem la nostra diferenciació de classe perquè ens ho podem permetre. A diferència del proletariets (pobrets!) que sempre acàven a la trena anys i panys.Tu continua fent el que et roti, que quan acabis de jugar a la revolució tindràs el nostre suport.
 5. When people hang out the streets,there are so many beautiful girls take with their fashion michael kors bags,which is in very good quality and cool.Now the michael kors handbags outlet is more and more popular ahappymall8768 among our customers.As people know,the michael kors iphone case is very suit for the newest iphone 5.And the fashion style michael kors jet set totes is very hot selling in our ahappymall website,their have very good price and lots choice to girls.So as long as you need cheap michael michael kors totes,pls feel free to view our website,ahappymall is waiting for you to shopping.
 6. I’m checking continuously this blog. I’m here to provide the necessary information to<a href=”http://www.gencsohbetci.net/”>sohbet</a>
  <a href=”http://www.gencsohbetci.net/”>chat</a>
  <a href=”http://www.gencsohbetci.net/”>sohbet odaları</a>

 7. I’m checking continuously this blog[url=http://www.gencsohbetci.net]sohbet[/url]
  [url=http://www.gencsohbetci.net]chat[/url]
  [url=http://www.gencsohbetci.net]sohbet odalari[/url]
 8. No. A en Pau Llonch segur que no l’han detingut per això, perquè aquestes coses no passen en una democràcia sòlida, moderna i consolidada. Com llegirem a l’atestat policial, i com reproduïran alguns mitjans de comunicació sense necessitat de contrastar-ho, en Llonch, com a les 113 persones detingudes arran de la vaga general del passat 29 de març, l’han detingut per coaccions, per desordres públics, per danys, per atemptat a l’autoritat, o en el pitjor dels casos, per pertinença a algun tipus d’organització desestabilitzadora i violenta. Vista la biografia del personatge… algú pot pensar que l’hagin detingut per alguna altra cosa?spring holiday limo

 9.  Winter time getting close, the specific cold weather is certainly a significant accent heat to the body system,opl17ke,your foot . warmth,Cheap UGG Boots available which often combined with warm, classy, good-looking is currently this uggs sale crucial benefits, hence, you need a fixed to provide anyone nice and stylish cheap ugg boots can supply folks, your own uggs on  sale form novel strategy, collection colourways, several unique prices, many styles include, definitely includes a pair of the ideal, you could potentially discover the ugg boot low priced to pick out your uggs outlet winter weather must-have product! 
 10.  Besides your own home worldwide,opl17ke considering that a new bitterly cold winter season, you will want husband and wife fantastic rock climbing problems shoes that can help hot you actually,Uggs On Sale is usually the best option, regardless of products from the cheap uggs as well as producer numerous http://www.lowercostugg.com/ and also directly associated with the eye,Ugg Boots you will not only supply reasonable at ease, so as to supply you with wonderful movie pleasant! 
 11.  the winter months conditions are certainly a necessary object the warmth while using body of a human,opl17ke,the exact 12 inches cozy,ugg boots black friday 2012 out there which with the heating, stylish, good-looking is considered the unique Ugg Boots important benefits, as a result, you will want match to provide comfy and classy Ugg Boots can provide people, your ugg boots black friday design originality is a valuable, variety colors, a variety of prices, a lot of models have became, certainly posesses couple of your selected, you may go from the uggs you can purchase to consider your current Ugg Boots cold weather must-have products or services! 
 12. We formulate other dietary supplements and preparations with the best plants materials, preferably organic or originating from wild habitats distant from contamination, which we work immediately after harvest… Read more aloe vera

  The world’s largest marketplace for small services, starting at $5 SEOminijob.com the world’s largest marketplace for small services Onlineminiwork.com the world’s largest marketplace for small services all starting at $5

 13. try these tips and remedies Fibroids Miracle: A 3-Step Approach To Safe, Natural, And Permanent Uterine Fibroids Treatment. This site is a leading resource for information about the Amanda Leto Fibroids Miracle PDF book that teaches you unique and rare tips on how to eliminate uterine fibroids and gain relief from fibroids symptoms in as little as 12 hours.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!