Gigografia (IV)

Screamin’ Jay Hawkins, Parc de Can Soley (Badalona), 8 de juliol de 1989

1989 Screamin'-Jay-Hawki037Com que lo de “Sound” es va acabar ràpid era qüestió d’anar buscant una alternativa per anar aconseguint acreditacions i aquesta va sorgir des de la revista “Boogie” de Madrid. La forma de treballar era simple:  correu ordinari per enviar les fotos i, amb una mica de sort, un fax per enviar la crònica. Una revista que va funcionar perfectament (pagaven i tot!) mentre era quinzenal i que es va fotre la gran hòstia quan va canviar el format i van decidir fer-la setmanal.

1989 Screamin'-Jay-Hawki054

Una de les primeres fotos que hi vaig publicar va ser de l’històric Screamin’ Jay Hawkins al parc de Can Solei de Badalona. Un dels shows més impactants que he vist mai, tant  durant l’actuació com abans del concert als camerinos, ja que vaig estar fent fotos de l’entrevista que va realitzar Trashmike i Ignasi Julià del Ruta 66, una revista amb la que també vaig començar a col·laborar en aquella època i on avui en dia hi segueixo publicant les meves fotos amb la mateixa il·lusió que fa un quart de segle.

1989 Screamin'-Jay-Hawki013

Quant a rockviu

Des de l'any 1984 fotografio i escric de tot allò que es mou a sobre d'un escenari.
Aquesta entrada ha esta publicada en Batalletes, Freaks, General, Jo hi vaig ser. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.