R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

25 de maig de 2009
0 comentaris

Graffitis en crisis

Els graffitis guanyen terreny des del principi de la crisis. Decoren les parets sense que ningú es preocupi de treure’ls. Una tercera parts d’aquestes pintades fan referència a incitacions polítiques i es llegeixen per tota la capital.

Segons les autoritats, tot el món té que vetllar per la neteja dels edificis abans de la festa nacional, el dia 26 de juny. Per fer-ho possible han fet una operació de neteja de graffitis tot i les limitacions financeres. Per reforçar la “caça”, l’ajuntament d’Antananarivo ha acudit a les forces del ordre per reparar en els graffiters.

 Per als ciutadans, aquesta iniciativa de crida al ordre per preservar la neteja dels llocs públics està ben acollida. “Tot el món sap quant embruten les parets els graffitis. S’ha de donar proba de civisme”, explica un habitant del districte de Behoririka, cansat de veure graffiters a les muralles del col·legi Rasalama.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!