Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

7 de març de 2019
0 comentaris

Que és un consultor SEO?

Que és un consultor SEO?

¿Aparèixer entre els primers resultats d’un cercador, no és tasca fàcil. Si tens una web o un E-commerce hauràs sentit mil i un cop la necessitat de contractar un consultor SEO.

Un consultor SEO té la capacitat de millorar la visibilitat d’una web, ajudant-la a escalar entre els primers llocs del cercador. Això és al que aspira qualsevol web. Pot ser que tinguis alguna idea de fer SEO a la teva web, però la feina d’un veritable professional d’aquest camp marcarà la diferència entre competir entre els primers llocs o quedar-te a la cua dels teus competidors. Però, què fa exactament el consultor SEO? Com ens pot ajudar amb la nostra web? Et detallem els passos que segueix aquest tipus de professional per millorar el teu negoci online.

És important analitzar qui és el teu públic objectiu i saber com dirigir-te a ell. Saber quin és el teu competència i com es comporta. Un consultor SEO és capaç d’entendre i analitzar aquestes dades per saber quins són els punts forts i febles del teu negoci i marcar-te uns objectius que faran oferir una proposta de valor als teus clients.

Hi ha dos tipus de perfils SEO:

Perfil SEO tècnic: Aquest perfil disposa de coneixements d’HTML i CSS. Domina el codi font de la web i serà capaç d’analitzar els errors més comuns (enllaços trencats, duplicats, errors 400 i 500, etc.) I tindrà accés a fitxers com el .htaccess o robots.txt. A més tindrà els coneixements necessaris per crear un disseny responsive per a la teva web. Un altre aspecte que tractarà un consultor SEO amb aquest perfil és la velocitat web i del servidor per millorar l’experiència d’usuari i el rànquing de Google. Tot això farà que millori la indexació del web als motors de cerca.
Perfil SEO Analític: Aquest perfil interpreta les dades i les mètriques que li donen els programes encarregats de l’anàlisi web. És capaç de buscar oportunitats i comparar els resultats que més afavoriran al teu web.
L’ideal és trobar un perfil SEO mixt, un professional amb coneixements en totes les disciplines del sector i que ajudi a crear una estratègia SEO total.

Posicionar la teva pàgina a les principals posicions és l’objectiu principal del consultor SEO. Per això se centra en tres àmbits importants de la teva web:

Estudi de keywords

Amb les eines adequades, un consultor SEO és capaç de saber que paraules o que intenció de cerca del teu temàtica és la que més trànsit portarà al teu web. A partir d’això, tindrem la base per passar al següent punt.

SEO On-Page i l’auditoria interna

El SEO On-Page, s’encarrega de millorar el posicionament orgànic i natural de la nostra web a través dels continguts i la qualitat d’aquests al nostre web. Sabent quines són les principals paraules per rankear en el sector al qual es dedica un espai en línia, podrem crear una arquitectura web que ens permeti construir la nostra pàgina a partir d’uns continguts optimitzats.

link Building tal i com nomena la agencia seo barcelona de Judith sauch.
Per pujar posicions a Google, és important que parlin de nosaltres. Crear enllaços de qualitat en pàgines que ens aportin valor és un treball del consultor SEO. Aquest perfil és capaç de buscar i gestionar l’intercanvi d’enllaços que ens aportin popularitat i visites al nostre lloc web. A més sap que enllaços són els que apunten la nostra web i si aquests són beneficiosos o per contra ens estan perjudicant de cara a Google.

Estratègia i seguiment

Crear una estratègia SEO és una de les tasques principals del consultor SEO. Crear una estratègia d’acord als nostres objectius i la bona planificació d’aquesta, farà que complim els nostres propòsits en un període de temps menor. A més després de la posada en marxa de les estratègies, el professional SEO farà un seguiment i els canvis necessaris en l’estratègia perquè siguin òptimes per al projecte. Analitzarà els resultats obtinguts amb les estratègies i escollirà el camí directe a l’èxit del nostre web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!