Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

23 de juliol de 2019
0 comentaris

Què és Mobile First Index?

Què és Mobile First Index?

El terme Mobile First Index, per a alguns és molt nou i si encara no coneixes el que significa en li món del màrqueting digital el convidem a que segueixi llegint aquest post.

Actualment els smartphones es troben liderant el mercat i és que través d’alguns estudis realitzats s’ha determinat que en alguns països s’accedeix a les diferents pàgines webs a través de la telefonia mòbil. Fins i tot per mitjà d’estadístiques que en l’ús d’ordinadors en altres països és menor al dels smartphones.

És per això que Google ha dissenyat Mobile First Index, una nova eina per posicionar i indexar les versions de la majoria de les pàgines webs, atorgant prioritat a les pàgines que presentin usuaris com mòbils.

Actualment Google ha modificat el seu algoritme i al seu torn ha alterat alguns paràmetres de posicionament web. De la mateixa manera el primer pas segueix sent el crawling, per tal de rastrejar llocs webs a la recerca d’un contingut web nou.

Google realitzarà una anàlisi del mapa de la pàgina web que hagi perseguit, es dedicarà a observar tots els llocs i enllaços de la mateixa i posteriorment generarà una mena d’indie en què es mostrarà tota la informació recopilada i és allà on transforma el seu algoritme per brindar una millor experiència als usuaris que naveguen a través de llocs mòbils molt per sobre dels usuaris que naveguen a través d’ordinadors d’escriptori.

Té algun avantatge la utilització del Mòbils First Index?

Si penses que pot ser perjudicial per al teu lloc web, al contrari. A continuació, presentarem una sèrie d’avantatges obtinguts amb Mobile First Index:

 Millorarà l’experiència de l’usuari: Actualment Google es presenta com un regidor és per això que si volem estar inclòs dins els seus paràmetres s’ha de millorar la navegació des de smartphones. En fer-ho disminuirà el rebot i els usuaris romandran molt més temps al lloc web.

 Velocitat al moment de carregar la pàgina web: Una exigència fonamental serà l’optimització de les imatges. El que al seu torn proporcionarà rapidesa al moment de carregar el lloc web, recomanem utilitzar imatge de menor grandària i bona qualitat.

 Millor posició: La web serà molt més vista que les altres que no s’adaptin a Mobile First Index per la qual cosa ocasionarà un millor posicionament del lloc web.

 Qualitat en el contingut: Com bé se sap els telèfons mòbils posseeix un espai molt reduït de navegació és per això que el contingut mostrat en el lloc web ha de ser reduït i de qualitat per millorar l’experiència del client / usuari.

Mentedigital Agencia de marketing digital

 

 

.
Enviar comentarios
Historial
Guardadas
Comunidad

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!