Marketing Digital

Tendencies de SEO i Marketing Digital

17 de maig de 2018
0 comentaris

El professional SEO

El professional SEO ha de crear una sèrie d’estratègies fora del comú per poder enfrontar-se lliurement als seus clients executius, que només té una visió: guanyar diners com a cos.

Ells no entenen les estratègies SEO ni res semblant, solament desitgen saber quan invertir i quant guanyi. Incluso, el ROI és un indicador que dóna aquestes dades, no les interessades, només vol saber si estan invertint bé segons indica un consultor seo freelance

És per això que el professional SEO ha de reinventar la forma d’arribar a aquests clients exigents que busquen diàriament guanyar més diners. No importa importar el tràfic web de la vostra empresa en línia, ni molt menys el percentatge de rebot, només saber quins ingressos tenen i com millorar-los.
Tu qui coneixeu sobre SEO i sap que no tot en el món del posicionament web es soluciona amb diners, ha de fer-los comprendre, de manera que no consideren ofensiva, que el vostre treball sigui orgànic i que dediqueu un bon temps, sota el seu suport i la seva paciència.

Però, ¿tenen paciència? Si la seva visió és fer diners netament, la paciència no la té. Tu estrategia SEO ha d’estar enmarcat en ajudar-los a entendre que és SEO des del punt de vista monetari i com la paciència els farà guanyar més diners. Si i només si fan al peu de la lletra el que li indiques.

El canvi radical de l’estratègia de SEO

Un canvi radical és el que haureu d’incloure a l’hora de crear estratègies de posicionament web. Això per la senzilla raó de què, ho habitual ja ho coneixen i estan cansats d’això. Això en funció a les presentacions que els fa als teus clients executius. No es pot començar a dir que és SEO, pàgina onpage i off, que és un enllaç Construcció.

L’ideal seria fer-los una presentació que els mostri que els seus clients són potencialment actius i generaran una quantitat de diners si segueixen amb ells. Per altra banda descartar el que no funciona i fer-los comprendre que el SEO s’aconsegueix poc a poc i amb temps.

La seva ajuda és simple, que no estorben el camí i que confiem en tu. Això és difícil d’aconseguir i molt més fins i tot explicar-los. Però no ha de perdre l’esperança de que ells i tu puguin aconseguir un punt d’equilibri on et deixis treballar abruptament i no interfereixis en les sol·licituds que facis. D’això depèn l’ingrés de diners en els seus comptes segons una agencia seo barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!