Per què és tan necessari la construcció d’enllaços per la teva campanya de SEO?

Això és summament important per al posicionament de la nostra web ja que només cal mirar qualsevol contingut que s’hagi classificat en les primeres 10 pàgines del motor de cerca i tindrà moltíssims enllaços. És per aquesta raó que la construcció d’enllaços és molt crucial quan es tracta d’obtenir les millors classificacions en els motors de cerca. Fins i tot Google ha acceptat que la construcció d’enllaços fa que un lloc web o una pàgina siguin autoritari i li dóna més poder a la pàgina.

No obstant això, la quantitat sobre la qualitat és una cosa que has d’aprendre i recordar mentre planifiques la construcció de l’enllaç. Ja que no cal que t’esforcis per tenir una gran quantitat d’enllaços, sinó que és convenient que aquests siguin de gran qualitat.

És per això que es necessita obtenir enllaços d’alta qualitat de llocs web d’alta qualitat, ja que això augmentarà la seva fiabilitat i autenticitat. Llavors, si vols generar la rellevància, la popularitat i l’autenticitat de la teva marca de forma orgànica a Internet, no pot deixar de posar en marxa la construcció d’enllaços.

Coneixes quins són els tipus de construcció d’enllaços?

Les pràctiques de construcció d’enllaços autèntiques s’anomenen tècniques de White Hat SEO i les tècniques de SEO incorrectes s’anomenen tècniques de construcció d’enllaços Black Hat.

 White Hat Link Building: conegudes com les tècniques de barret blanc, quan bé quan es tracta de guies d` administradors web de diferents motors de cerca com Google o Bing.

Algunes de les tècniques de barret blanc són:

– Creació de contingut únic i atractiu per a la teva audiència.
– Atracció d’una comunitat genuïnament atractiva per debatre el teu lloc web.
– Obtenció d’enllaços d’entrada des de llocs web d’alta autoritat.
– Promoció del teu lloc web de manera autèntica en diferents xarxes socials amb contingut únic i original.

 Construcció de Black Hat Link: Les tècniques de barret negre són aquelles que es practiquen per aconseguir alguns objectius a curt termini. Algunes vegades, aquestes pràctiques fan que Google apliqui una penalització.

Ara bé, ja que t`hem donat una mica d’informació sobre la construcció d’enllaços, i com ajuda a la teva marca a posicionar en els motors de cerca. Has de posar els consells dels diferents articles en pràctica i d’aquesta manera aconseguir un millor posicionament de la teva pàgina web.

informacio del article Ceo judith sauch:agencia seo barcelona 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *