Per Tutatis!

Novel·la gràfica i cultura dispersa

29 de novembre de 2011
0 comentaris

Somiatruites (Albert Pla, Liniers) + En família! (Alexandra Maxeiner, Anke Kuhl)

Takatuka

L’editorial Takatuka em fa arribar aquests dos llibres infantils, potser fruit d’una certa confusió. Normalment no ressenye aquest tipus de material per la senzilla raó que no tinc els coneixements mínims per fer-ho. Però, en aquesta ocasió faré una excepció atesa la peculiaritat d’aquesta editorial i del material que editen.

El primer és una col·laboració entre Albert Pla i Liniers, una parella de ball ben acompassada de la qual resulta un llibre tan divertit com irreverent. Parla d’una escola molt especial on van les xiquetes i els xiquets per somiar desperts, una excusa com una altra per transmetre valors propis de l’escola lliure i per tractar certs temes com qui no vol la cosa.

L’altre llibre, amb més lletra i uns dibuixos més clàssics, és una classe magistral sobre els diversos tipus de famílies que hi ha, des de les clàssiques fins les “noves famílies”, que potser no són tan noves. Ho explica tot amb paraules ben entenedores i sense embuts, com s’ha de fer, que les xiquetes i xiquets no s’ofenen i ser ignorant és el pitjor que hi ha. Volen saber? Doncs aquí hi ha respostes.

I bé, això es tot, si us va bé podeu fer-los una ullada. Per cert, estan editats en castellà i català, així que si voleu aquesta segona opció i no la trobeu, demaneu-la!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!