Fusseu a Global Talent

Fa uns mesos que va iniciar la seua trajectòria Global Talent, el diari digital de ciència i innovació. Es tracta d’un producte periodístic molt innovador nascut sota el paraigua del Pacte Nacional per a la recerca i la innovació de Catalunya. La batuta la porta el veterà periodista científic Xavier Pujol Gebellí, tota una garantia de rigor i professionalitat. Un recorregut pels seus continguts us donarà una idea de l’amplitud d’interessos, la diversitat de públics que poden trobar materials útils, notícies fresques i guies encertades cap a temes, institucions i persones dedicades a la recerca científica i la innovació. Tot en un entorn virtual molt amigable i fàcil de navegar. Enhorabona per la feina ben feta, Xavier!
Alguns materials que m’han agradat especialment, per fer un tast: Els animals no són coses de Michele Catanzaro, La ciència d’ahir d’Oliver Hochadel, La ciència de l’altra meitat del cel de Luca Tancredi, la fotogaleria Art i malaltia, i la ben trobada secció Ciència per a presidents.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *