ESCALFANT MOTORS! (Primers concerts a casa!)

Sí, el moment de tornar a casa ha arribat. Després d’un any de descans, el primer des del 1993, hem decidit tornar a les carreteres del nostre país. Ho farem en uns quants concerts puntuals i especials abans de l’estiu on repassarem la nostra història i que ens serviran per escalfar motors de cara a les noves emocions que ens esperen enguany. Ja us podem avançar que noves cançons creixen a les nostres habitacions i que esperem enregistrar-les en un nou projecte que ens omple d’il·lusió després d’un aturada tan necessària com productiva.

PRIMERS CONCERTS 2010:

17.03.10 BURJASSOT (L’Horta) CONCERT DE FALLES Auditori de Burjassot
22.00h. + 121db + Grup guanyador concurs Facebook
Inici de La Gira 2010 d’Escola Valenciana.
Compra ja la teua entrada anticipada (3e. amb un carnet universitari; 5e. sense) i emporta’t un cd de La Gira 2010 de regal. A la venda al Terra, Partisano, Ca Revolta i Casa de la Cultura de Burjassot.
01.05.10 VILLARROBLEDO (Castella) VIÑAROCK 2010
08.05.10 LLEIDA (Segrià) FESTES DE MAIG
14.05.10 GIRONA (Gironès) SALA LA MIRONA
15.05.10 A CORUNHA (Galiza)

(llistat provisional)

Photobucket

De fet, l’aturada no ha estat completa. Durant aquest any hem realitzat concerts per Suïssa, Itàlia, Croàcia, Palestina, Castella i el País Basc. Però l’aturada del ritme frenètic de concerts als Països Catalans ens ha servit per
desconnectar, realitzar altres activitats, aprendre, viatjar i decidir
què volíem fer amb el grup i les nostres vides. Com ja us vam explicar, Miquel G., que ha estat de viatge per terres llunyanes, ha
acabat de mesclar el primer disc que ha produït. Es tracta del disc
dels ontinyentins Red Roja que practiquen un potent punkrock en la
nostra llengua. Marcos ha estat tocant amb La Gossa Sorda i, a
banda, ha fet realitat el projecte Benimaclet Klub Ska (BKS), una
formació que versioneja clàssics del gènere i de la qual també en forma
part l’Albert així com membres de La Gossa, Aspencat i el nostre amic i antic baixista i fundador del grup Josep Pitarch. Xavi, ha estat immers en les presentacions del seu llibre ‘Històries del Paradís’, del qual se n’han editat dues edicions,
i ha estat treballant en noves cançons i noves històries escrites així com articles periòdics a Vilaweb. Maki ha estat col·laborant amb els Boikot des del seu exili a Madrid on també ha posat en marxat, amb altres músics de l’estat, el grup Radio Clash, un banda-homenatge a The Clash. Miquel R., ha continuat la seua tasca incansable en diversos projectes periodístics i culturals. Robert, ha preparat l’assalt final a la carrera de Dret, massa penjada els darrers anys per les obligacions del grup. Jaume,
ha continuat obrint escletxes amb Orxata Soud System, que han publicat nou vídeo i nou EP, així com col·laborant
en altres formacions com The Skafeïnats. Chola ha estat, com sempre, protagonitzant l’escena drum’n’bass punxant arreu de la geografia. Albert, a banda de tocar amb els BKS, s’ha retirat al poble per treballar i estudiar la música que l’omple. Jaume Figueres, el nostre tècnic de so, ha continuat treballant al seu estudi remodelat i ampliat Ground Audio Vídeo. Litus, el nostre coordinador de concerts, ha continuat la seua tasca al front de Propaganda pel fet!. David, el nostre tècnic de monitors ha rodat el país amb el seu equip de so i el Manel, el nostre organitzador en ruta, ha estat de gira pel món amb Soziedad Alkoholika i Berri Txarrak.

D’altra banda, a partir d’avui el nostre perfil del Facebook, amb més d’11.600 seguidors, serà l’oficial del grup després del treball incansable que han realitzat durant aquests anys Alexandros, Nere i Alba. Al portal www.obrintpas.com també trobareu notícies així com l’agenda actualitzada.

Això és tot, de moment.

Seguirem informant.

Salut i llibertat.

Photobucket

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *