Coneix l'odontologia

T'explicarem tot el que sabem sobre salud bucodental

15 de gener de 2018
0 comentaris

Coneix la utilitat d’un curs higienista dental

Els cursos higienista dental són bastant demandats en el terreny de l’odontologia, per les moltes tasques que realitza, des d’aplicar fluor a la presa d’impressions a realitzar neteges en una labor on acostuma a portar el pes de moltes de les labors que es realitzen en la clínica dental, a més de fer labors de l’auxiliar d’odontologia.

Sortides professionals

Els alumnes que acaben amb èxit les proves que porten a la concessió del títol de Tècnic Superior en Higiene Bucodental, exerceixen l’activitat professional en el sector de la salut formant part d’equips de salut dental. L’estar davant un sector regulat, fa que comptar amb el títol sigui indispensable per accedir a la professió.

Com pugues un formar-se?

Si realment vols formar-te en aquesta professió de higienista, el millor és realitzar el curs en un centre de confiança per aconseguir el títol de grau superior en higiene bucodental. En la Escola Pejoan, per exemple, ofereixen uns bons coneixements per poder exercir la professió de higienista bucodental.

Estudiant en aquest centre, es realitzen 2000 hores de formació en el terreny de la higiene bucodental que es reparteixen en 1584 hores impartides al centre educatiu i que s’orienten fonamentalment a la teoria. A més d’això, les 416 hores es fan en un centre de treball per així potenciar les habilitats pràctiques.

Reps tota la informació d’un magnífic grup de professionals i experts en cursos de higienistao especialista en el sector de la salut bucodental.

El grau de empleabilidad és bastant alt i és un sector on els sous estan bastant ben pagats en relació a la mitjana nacional en general. Així que ja saps, si el que desitges a convertir-te en higienista dental, el millor és confiar en un centre que tingui la serietat requerida per poder després tenir una ràpida inserció al món laboral.

Com hauràs pogut veure, en els últims anys el nombre de clíniques dentals ha augmentat considerablement, per la qual cosa queda clar que lloc per a nous professionals hi ha, a més de comptar amb el necessari relleu generacional.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.